Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur. Găsești inelul cu diamante din grădina de morcovi în 18 secunde?

de: Manolică Anca
30 04. 2023

Cea mai tare iluzie optică a devenit virală pe rețelele sociale. Privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să găsești inelul cu diamante ascuns în grădina de morcovi. Testul de inteligență îți va arăta cât de bine stai cu atenția. Poți rezolva puzzle-ul în doar 18 secunde? Specialiștii sunt că doar geniile reușesc.

Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur

Iluziile optice sunt, de obicei, imagini atrăgătoare și care schimbă forma ale unui obiect sau desen sau oameni care provoacă modul creierului de a percepe lucrurile. Există diferite tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Cercetările arată că un creier uman normal poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

Imaginea din Galeria FOTO este un puzzle înșelător conceput pentru a testa creierul copiilor și adulților. În această imagine de iluzie optică, un inel cu diamant se ascunde în interiorul frumoasei grădini de morcovi complet crescuți. De asemenea, există un cărucior care transportă legumele, dar și iepurii care mănâncă morcovi.

Citește și: Test pentru cei cu adevăraţi inteligenţi. Găseşte peştele ascuns printre urșii polari în mai puţin de 7 secunde!

Reușești în doar 18 secunde?

Această iluzie optică solicită găsirea inelului cu diamant ascuns în interiorul grădinii, o sarcină destul de dificilă, mai ales pentru că el este camuflat de culoarea legumei. Este, totodată, un alt mod distractiv de a îți testa IQ-ul.

Așadar privește cu atenție imaginea pentru că inelul poate fi ascuns oriunde. Ai la dispoziție doar 18 secunde. Ai reușit? Dacă nu, venim noi cu indiciul salvator. Privește în partea din centru-dreapta a imaginii și vei vedea că vei reuși să localizezi bijuteria ascunsă.

Specialiștii sunt de părere că, dacă reușești să găsești podoaba din interiorul imaginii cu grădina de morcovi în doar 18 de secunde, ar putea fi un semn al inteligenței tale extraordinare. Studiile arată că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât tinzi să fii mai ager și mai inteligent.

Citește și: Iluzia optică a weekendului. Găsești cele două diferențe dintre imagini în doar 20 de secunde? Doar 2% dintre oameni reușesc