Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur. Câte animale găsești în imagine în doar 30 de secunde?

de: Ștefan R. Apostol
31 05. 2023

Îți propunem astăzi iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur. Această iluzie optică virală a fost împărtășită pe Instagram. Iluzia îți provoacă vederea ageră și, în acest sens, tot ce trebuie să facă este să spui câte animale găsești în imagine în doar 30 de secunde? Așa că, dacă te-am incitat, treci la treabă!

Te provocăm la iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur

Imaginea din galerie are câteva animale ascunse la vedere, poți să le găsești? Angajarea în iluzii optice, jocuri de puzzle și puzzle-uri matematice ne ridică în mod unic moralul și ne oferă o pauză răcoritoare. Împreună cu aceasta este sentimentul de satisfacție pe care îl simțim după ce le rezolvăm cu succes.

Vezi și: Ce număr vezi în imagine, de fapt? Iluzia optică virală, stai bine cu vederea dacă dai răspunsul corect!

Așadar, dacă aveți poftă de un puzzle rapid, avem iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur care vă va lăsa cu siguranță perplecși. Împărtășită pe Instagram, această iluzie optică pune o întrebare simplă: „Câte animale poți număra cele care se ascund în această imagine în doar 30 de secunde?”. Pregătiți-vă să vă puneți la încercare abilitățile de observație și intrați în lumea captivantă a iluziilor optice.

Ai aflat câte animale găsești în imagine în doar 30 de secunde?

Imaginea a fost partajată pe pagina de Instagram Iluzii optice. Legenda care însoțește această iluzie optică spune: „Ce animal vezi?”. Imaginea prezintă o scenă de pădure înzăpezită în care animalele sunt inteligent camuflate. Poți să le recunoști pe toate?

În timp ce reacționa la această iluzie optică virală, o persoană spune că sunt 5 „dacă lucrul din dreapta sus nu este un fluture negru”. Un altul a adăugat că a văzut 2 animale, iar altul că a putut observa patru. Un alt utilizator, pasionat de astfel de provocări, spune că a observat 3 animale ascunse în pădure.

Vezi și: Ai cea mai bună vedere dacă găseşti calul ascuns în imagine! Nu oricine poate face asta, iluzia optică e specială

Rezolvarea la iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur

Majoritatea celor care și-au încercat abilitățile au ajuns la concluzia că se ascund în pădure nu mai puțin de 4 animale.  Un utilizator Instagram a împărtășit chiar și o sugestie pentru persoanele cărora le este greu să observe animalele, acesta spunând că ar trebui să privească cu susul în jos imaginea și apoi să numere animalele. Tu câte animale găsești în imagine în doar 30 de secunde?

Dar, dacă nu ai reușit să descoperi animalele din imaginea din galerie, nu e nimic, îți dăm noi o altă provocare, și anume de ce să nu încerci să descoperi ce număr vezi în imaginea din alt test pe care ți-l propunem? Sau, dacă ești fan al puzzle-urilor sau a iluziilor optice, găseşte greşeala din imagine în mai puţin de 5 secunde, într-un alt test interesant. Poate așa îți demonstrezi ce vedere ageră ai.