Iluzia optică pentru genii. Trebuie să găsești 12 fețe ascunse în imagine. Tu câte vezi?

Iluzia optică pentru genii. Trebuie să găsești 12 fețe ascunse în imagine. Tu câte vezi?
Iluzia optica pentru genii. Trebuie sa gasesti 12 fete ascunse in imagine. Tu cate vezi

Una dintre cele mai tari iluzii optice a devenit virală pe rețelele sociale. Privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să descoperi toate chipurile din ilustrație. Doar 5% dintre internauți au găsit răspunsul corect. Încearcă și tu acest puzzle vintage care e menit să-ți pună la încercare capacitatea de concentrare.

Iluzia optică pe care, dacă o rezolvi, ești un adevărat geniu

O iluzie optică este o ilustrare atrăgătoare a unui obiect, picturi sau imagini, ce poate căpăta înfățișări diferite, dacă este privită din perspective diferite. Există multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Aceste iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece aruncă puțină lumină asupra nivelului tău de creativitate și inteligență. Un creier uman normal poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

O astfel de iluzie optică este puzzle-ul de epocă de mai sus, în care participanții sunt provocați să identifice 12 fețe ascunse în interiorul buchetului de flori. Deși pare imposibil de făcut, la prima vedere, deîndată ce te uiți atent la poză, vei începe să deslușești chipurile.

Imaginea de mai sus, denumită simplu „12 Face Puzzle”, a fost creată în anii 1880 ca un puzzle complicat și a fost concepută de copii, pentru a testa răbdarea în căutarea fețelor deghizate din interior. Dacă nu ai găsit rezolvarea, soluția corectă se află AICI.

Unde sunt ascunse cele 12 chipuri umane

Potrivit specialiștilor, dacă ai reușit să vezi peste 10 fețe, atunci ai un IQ ridicat. În cazul în care ai depistat 8 chipuri în iluzie, atunci ai un IQ peste medie, iar în cazul în care ai văzut numai patru sau cinci oameni, atunci înseamnă că ai IQ sub media generală.

Așadar, privind testul optic de mai sus, începem să ne concentrăm pe găsirea celor 12 chipuri, atât de femei, cât și de bărbați. Specialiștii spun că ele sunt aranjate astfel:

 • Prima față este în partea stângă sus a buchetului.
 • A doua față se află în partea dreaptă sus a buchetului.
 • Al treilea chip se află în partea stângă jos a buchetului.
 • A patra față se poate zări în partea dreaptă jos a buchetului.
 • Cea de-a cincea față se află în partea stângă din mijloc a buchetului.
 • A șasea față se află în partea stângă jos a buchetului.
 • A șaptea față se află în partea superioară centrală a buchetului.
 • Al optulea chip este pe partea stângă a buchetului.
 • Al nouălea chip poate fi văzut în partea de jos a buchetului. (Cu susul în jos)
 • A zecea față se află pe partea stângă a buchetului. (Cu susul în jos)
 • A unsprezecea față se află în vârful buchetului. (Cu susul în jos)
 • A douăsprezecea față se află în centrul buchetului în interiorul trandafirului.