Iluzia optică pentru genii. Toți văd bunicul cu nepoții din pădure, dar unde este mărul ascuns?

de: Andreea Vînătoru
02 04. 2024

Această iluzie optică a devenit virală pe internet! Imaginea de mai sus prezintă o scenă dintr-o pădure în care un bunic este văzut culegând ciuperci, alături de nepoții săi. Însă poza ascunde un element care le dă bătăi de cap multor internauți. Priviți cu atenție, unde este mărul ascuns? Aveți cei mai buni ochi? Haideți să aflăm!

Iluzia optică care face furori pe internet

Iluziile optice sunt imagini atrăgătoare care ne provoacă percepția și abilitățile vizuale. În plus, aceste iluzii oferă o perspectivă profundă asupra modului în care creierul nostru procesează această informație vizuală complexă. Pentru astăzi vă propunem o nouă iluzie optică, însă doar geniile reușesc să o rezolve în doar 20 de secunde.

Găsiți mărul ascuns din imagine

Iluziile optice pot fi o modalitate excelentă de a vă stimula creativitatea și bunăstarea mentală. Practicarea regulată a unor astfel de provocări are capacitatea de a vă îmbunătăți abilitățile cognitive.

Provocarea de astăzi presupune să găsiți mărul ascuns din pădure. Îl puteți descoperi în 20 de secunde? Este o oportunitate mare de a vă testa vederea. Verificați cu atenție imaginea și toate detaliile care se regăsesc în ea!

Aveți la dispoziție doar 20 de secunde

La prima vedere se observă un bătrân care culege ciuperci împreună cu nepoții lui, dar în poză se ascunde și un măr. Doar cei cu privire de vultur pot observa fructul ascuns în verdeața din pădure! Nu vă lăsați păgubași, ci mai căutați! Dacă tot nu l-ați găsit după expirarea celor 20 de secunde, vă oferim noi răspunsul corect. Mărul se afla chiar lângă primul copac din stânga, jos, în iarbă!