Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. Care dintre autobuze este mai mare?

de: Andreea Vînătoru
26 02. 2024

Suntem la început de săptămână, așa că vă propunem o nouă iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni o pot rezolva. Tot ce trebuie să faceți este să descoperiți care dintre autobuzele prezentate mai sus este mai mare.

Iluzia optică pentru cele mai inteligente persoane

Iluziile optice sunt o modalitate excelentă de a-ți antrena creierul și de a-i oferi un antrenament cât mai bun, deoarece te obligă să gândești și să privești lucrurile dintr-o perspectivă total diferită. Așadar, pentru astăzi vă propunem o nouă iluzie care vă cere să descoperiți care dintre autobuze este mai mare. Răspunsul nu este unul greu, dar trebuie să fiți extrem de atenți. Și timpul este unul scurt. Aveți la dispoziție mai puțin de 10 secunde!

Vezi și: Iluzia optică pentru cei mai inteligenți oameni. Câte baloane sunt în imagine?

Această iluzie optică i-a pus în mare încurcătură pe internauți! Un creator de TikTok și-a provocat fanii de pe platforma de socializare cu o iluzie optică care implică multă atenție și concentrare.

 

„Care autobuz este mai mare?”, a precizat aceasta.

Care dintre autobuze este mai mare?

În imaginea respectivă se văd două autobuze pe drum, unul în fața celuilalt. Oricine poate afla care dintre două autobuze este mai mare, dar cei care descoperă în timp record pot fi considerați adevărate genii.  Videoclipul de pe TikTok a fost apreciat de aproape 40.000 de ori, dar puțini au reușit să afle răspunsul corect.

Rezolvare:

Puțini internauți au precizat că cele două autobuze au aceeași dimensiune, iar alții au spus că au dimensiuni diferite. Dacă nu ați reușit să aflați răspunsul corect, vă detaliem noi care este: ambele autobuze sunt la fel!

Și venim cu explicația în acest sens! Într-adevăr, autobuzele au aceleași dimensiuni, dar faptul că drumul se îngustează la un moment dat i-a făcut pe mulți să creadă că primul autobuz este mai mic decât cel de-al doilea autobuz.

Vezi și: Testul de atenție al zilei. În ce direcție merg cei doi bărbați pe scări?