Iluzia optică de rezolvat în 15 secunde. Tu în cât timp găsești zebra diferită?

Iluzia optică de rezolvat în 15 secunde. Tu în cât timp găsești zebra diferită?
Gaseste rapid zebra diferita

Provocarea de astăzi este să găsești zebra diferită în această imagine, în doar 15 secunde. Dacă te-ai prins rapid, atunci meriți toate aplauzele noastre. Trebuie să ai puțină răbdare, dar va fi distractiv să-ți pui mintea la încercare. Iluzia optică este pentru cei cărora le place să joace puzzle-uri amuzante. Ai reușit să dezlegi misterul? Privește cu atenție această fotografie care a pus pe jar internetul.

Poți rezolva această iluzie optică în 15 secunde?

Iluziile optice pot fi destul de enervante, mai ales atunci când indiciul este chiar ușor de observat. Dacă te pasionează astfel de jocuri sau pur și simplu vrei să-ți provoci gândirea, rezolvă acest test. Regula este să găsești capul de zebră diferit în doar 15 secunde. Crezi că te descurci?

Poți rezolva această iluzie optică foarte repede? Ghicitoarea este pentru persoanele creative. Așadar, îți oferim un test interesant în care trebuie să identifici zebra diferită ascunsă printre celelalte. La prima vedere, toate par identice, însă există un intrus.

Găsește repede zebra diferită

În imaginea din GALERIA FOTO trebuie să depistezi zebra care are mai puține dungi negre. O minte activă poate rezolva această ghicitoare în 10-15 secunde. Ți se cere să privești poza cu atenție înainte de a răspunde la întrebare, deoarece indiciul nu este atât de simplu de observat.

În acest test pentru creier trebuie să descoperi acea zebră care este diferită de celelalte. Există șase rânduri și nouă coloane umplute cu fața laterală a zebrelor. Pentru a găsi zebra ciudată în 15 secunde, uită-te rapid pe toate rândurile și coloanele. Animalul diferit este desenat pe ultimul rând, a doua coloană. Toate celelalte zebre au dungi similare. Doar una are mai puțin negru și mai mult alb (vezi poza în galerie).

Test excelent pentru creier

Unele iluzii optice nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire de geniu, ci sunt un simplu test al abilităților tale de observație. Ghicitoarea a fost dificilă, deoarece creierul a avut la dispoziție câteva secunde pentru a o rezolva. Dacă te-ai prins repede care este diferența, ai o minte ageră. Merită să încerci și alte variante, cum ar fi Iluzia optică simplă care arată ce trăsături de personalitate ai când te îndrăgostești.

Iluziile vizuale sunt fascinante prin felul în care se joacă cu mintea noastră. Au devenit o parte a culturii pop și sunt considerate un parametru excelent pentru a ne testa abilitățile de observație.