Iluzia optică aproape imposibil de rezolvat. Care este cel mai înalt bărbat din imagine

Iluzia optică aproape imposibil de rezolvat. Care este cel mai înalt bărbat din imagine
O iluzie optica a pus pe jar internetul

Iluzia optică reprezintă o modalitate prin care îți poți pune la încercare mintea. Este un test care te face să vezi lucruri inexistente. Iată un exemplu în imaginea de astăzi. Îți cere să afli cea mai înaltă persoană din această ilustrație. Jocul funcționează într-un mod minunat. De aceea, oamenii sunt interesați de el. Însă, doar puțini reușesc să-l facă.

Cea mai tare iluzie optică. Tu știi răspunsul?

Foarte multă lume este pasionată de iluzii optice. Mirajul dat de aceste trucuri vizuale este o provocare, dar și o încântare, deoarece pune creierul la încercare. O astfel de imagine uluitoare i-a lăsat pe mulți internauți cu gura căscată. Tu poți găsi cel mai înalt bărbat din imagine? Testul a fost încercat de mulți oameni și doar 10% trec testul. Încearcă și tu. Poate te numeri printre cei sclipitori.

Într-un fel, iluzia optică funcționează asupra modului în care creierul percepe ceea ce vede. Se bazează pe amintiri, obiceiuri și pe inteligență, nu doar pe coordonarea creierului. Analizează poza de mai jos și spune-ne care persoană este cea mai înaltă dintre cele trei? 90% dintre internauți au răspuns incorect.

Care este cel mai înalt bărbat din imagine, de fapt

În imagine sunt trei bărbați înarmați. Ultimul militar din dreapta pare a fi cel mai înalt, fiind răspunsul cel mai popular. Tu ce crezi? La fel gândești și tu? Iluzia optică te determină să crezi că primul este pitic, iar ultimul este cel mai înalt. Cu toate acestea, toți bărbații sunt de aceeași înălțime. Cum stabilești asta? Aruncă o privire la fundal. Liniile se micșorează spre partea dreaptă, dându-i un efect iluzional.

Testul pe care îl descifrezi greu

Un alt test face senzație pe internet deoarece nu poate fi descifrat nici cu lupa. Câte animale există în imagine? (Vezi FOTO în GALERIE). La prima vedere, cei mai mulți tind să creadă că sunt cinci specii. De asemenea, cu cât vei încerca să privești mai atent, pentru a le număra, cu atât privirea îți va juca feste. Această iluzie optică este și un fel de test IQ. Puzzle-ul a fost distribuit pe rețeaua socială Tik-Tok, unde a devenit rapid viral. Internauții s-au întrecut în presupuneri.

În fotografie apar un urs mare, câine, silueta unui liliac și a unei pisici în interiorul „câinelui” și maimuța. De fapt, sunt șase animale, veverița pe coada unei pisici fiind misterul, despre care mulți au spus că este un iepure.