Iluzia optică a începutului de an. Unde este iepurele ascuns printre pisici? Găsește-l în mai puțin de 23 de secunde

de: Sabina Anastasia
03 01. 2024

Aruncă o privire asupra imaginii principale a acestui material. S-ar putea să crezi că este doar o mulțime de pisici. Dar, printre ele, există un iepure care se ascunde. Crezi că ești una dintre puținele persoane care pot să găsească animalul în 23 de secunde? Succes!

Primul lucru pe care-l vezi în imagine

S-ar putea să te gândești de două ori la cunoștințele pe care le ai despre animale, după ce arunci o privire asupra imaginii principale a acestui material. Vei vedea o grămadă de pisici, în culori diverse – portocaliu, alb, gri. Dar, printre toate felinele din imagine, se ascunde un iepure.

Dacă te străduiești să-l observi, însă nu se întâmplă acest lucru, poți fi sigur că nu ești singurul. Se pare că mulți utilizatori online nu reușesc să identifice animalul foarte repede. Totuși, cele 23 de secunde pe care le ai la dispoziție ar trebui să îți fie suficiente pentru a găsi iepurele ascuns printre pisici.

Citește și: Iluzia cu „Gaura neagră” păcălește creierul și dilată pupilele. De ce efectul ei este doar pentru anumiți oameni

Reușești să găsești iepurele dintre pisici?

Materialele de tipul iluziilor optice sunt concepute pentru a ne pune creierul la îndoială, așa că nu trebuie să te simți prost dacă vezi că încerci să deslușești imaginea, fără să reușești din prima. Dacă ești pregătit pentru această provocare, de ce să nu testezi în cât timp vei găsi iepurele dintre pisici?

Este o activitate perfectă pentru a-i implica pe prieteni și membri ai familiei tale în ea. Încearcă să vezi cine poate observa iepurele în cel mai scurt timp, dacă faci acest test împreună cu apropiații tăi. Cei care obișnuiesc să rezolve astfel de provocări vor reuși, fără îndoială, să vadă iepurele din prima.

Timpul maxim pentru a rezolva problema

Totul, datorită faptului că persoanele în cauză sunt capabile să se concentreze asupra problemelor pentru a găsi soluție, să ignore distragerile și să gândească în afara cutiei. Dacă faci astfel de teste în mod regulat, nu îți vei îmbunătăți doar funcția cognitivă generală, ci și abilitățile de memorie.

Ești pregătit să dai curs provocării de astăzi? Accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. Nu o accesa pe a doua, fiindcă în ea vei găsi răspunsul la problema ta. A doua imagine o poți accesa după ce finalizezi problema sau după ce timpul limită de 23 secunde a expirat.

Cum găsești iepurele ascuns printre pisici

Dacă te chinui să găsești iepurele dintre pisici și nu reușești, iată un indiciu! Încearcă să îți concentrezi privirea în partea din dreapta jos a imaginii. Încearcă să ignori orice alt gând și să îți lași ochii să rătăcească în această zonă. Poți să observi iepurele acum?

Citește și: Această iluzie optică te dă peste cap mai rău decât a făcut-o 2020

Dacă nu îl poți observa nici așa, îți mai dăm un indiciu: culoarea iepureluii pe care îl cauți este albă. Iepurele are, așadar, culoarea albă și se ascunde printre pisicile galbene și, deopotrivă, aalbe. Vei putea să îl observi datorită dinților și a urechilor sale lungi. L-ai găsit printre pisici?