Iluzia optică a dimineții. Ești un adevărat geniu dacă găsești cele 5 diferențe dintre imagini în doar 12 secunde

de: Corina Oprea
25 07. 2023

Iluziile optice sunt cel mai bun mod de a ne testa inteligenta, atenția, dar și vederea. Vă prezentăm un nou joc interesant, care dovedește cât de bine te concentrezi. Dacă poți găsi cele 5 diferențe dintre imagini în doar 12 secunde, înseamnă că ești cu adevărat un geniu!

Cea mai tare iluzie optică

Iluziile optice sunt unele dintre cele mai interesante jocuri pentru minte. Ele reprezintă un mod fascinant prin care putem explora cum funcționează creierul nostru și cum poate induce el în eroare sistemul nostru vizual.

Jocul de astăzi prezintă două imagini cu Peter Pan, care diferă într-o mică măsură. Sunt, mai exact, cinci diferențe, pe care doar cei mai inteligenți oameni le găsesc. Sunt destul de bine ascunse, mai ales pentru că pozele seamănă foarte multe între ele, dar poți să le găsești dacă faci un efort.

Diferențele sunt foarte subtile, dar cei mai buni le găsesc în timp util. Atenție, ai la dispoziție doar 17 secunde să vezi care sunt elementele prin care se deosebesc imaginile. Trebuie să fii foarte atent la detalii, să nu te pierzi.

Rezolvarea celei mai tari iluzii optice

În imaginile din lumea Disney îi puteți vedea pe Peter Pan și Tinkerbell, zburând alături de copii. Deși imaginile par a fi similare, există cinci diferențe între cele două. Pune-ți mintea la contribuție și rezolvă acest exercițiu în 17 secunde.

Imaginile sunt foarte colorate și te pot induce în eroare, dar cei mai buni reușesc. Se spune că oamenii cu un IQ ridicat nu întâmpină dificultăți, așa că află dacă te numeri printre ei.

Câte diferențe ați găsit până acum? Grăbiți-vă, timpul este limitat și trebuie să demonstrezi cât ești de bun. Îți dăm un indiciu prețios: concentrează-te pe Peter Pan și Tinkerbell, pe elementele din jurul lor, pentru că acolo se ascunde răspunsul acestui exercițiu.

Dacă nu ai reușit să găsești toate diferențele, nu te întrista! Dacă ai depășit cele 17 secunde, uită-te mai bine, pe un timp nelimitat și obișnuiește-te cu acest tip de joc. Sunt foarte solicitante și te ajută să îți îmbunătățești atenția.

Concentrează-te mai bine data viitoare și rezolvă cât mai multe jocuri de acest gen. Sunt foarte utile și te ajută să îți depășești condiția, să vrei mereu mai mult de la tine.