Ilona Brezoianu, nuntă într-un decor inedit. Gestul atipic pe care l-au făcut mirii la petrecere alături de invitați. Imagini de senzație

de: Ștefan R. Apostol
21 07. 2024

Celebra actriță Ilona Brezoianu și partenerul ei Andrei s-au căsătorit religios în cursul zilei de ieri, și se pare că aua vut o nuntă într-un decor de vis. Ulterior au apărut clipuri și imagini de la nunta celor doi, iar fanii au văzut gestul atipic pe care l-au făcut mirii la petrecere alături de invitați.

Ilona Brezoianu și partenerul ei Andrei s-au căsătorit

Cunoscută pentru aparițiile sale matinale, la Antena 1, dar și pentru rolurile sale din piese de teatru, actrița Ilona Brezoianu și partenerul ei Andrei s-au căsătorit ieri. Petrecerea care a avut loc după cununia religioasă, a vut loc într-un decor inedit, în prezența unui număr impoertant de invitați.

Printre nuntași s-a aflat și bunul prieten și coleg, Florin Ristei, precum și restul echipei de la Super Neața. În vârstă de 34 de ani, Ilona Brezoianu a reușit să le intre la suflet românilor, prin prezențele ei pe micile ecrane, mai ales alături de Florin Ristei în cadrul show-ului „Te Cunosc de Undeva”.

Gestul atipic pe care l-au făcut mirii la petrecere alături de invitați

Cu o petrecere de zile mari, toți invitații au avut parte de o distracție pe cinste, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt o dovadă a acestuif apt. Pe de altă parte, din clipurile postate de Andrei pe Instagram, fanii au putut observa și gestul atipic pe care l-au făcut mirii la petrecere alături de invitați.

(foto: Instagram)

Atât Ilona, cât și Andrei, împreună cu o parte din invitați, au decis să se răcorească aruncându-se în piscina aflată în locația unde a avut loc și petrecerea. Și asta nu doar o singură dată, ci de câteva ori. Se pare că ideea a prins repede, mirii fiind urmați și de alți invitați, și aceștia aruncându-se în piscină.

Ilona Brezoianu nu s-a lăsat furată, conform tradiției

Deși perechea de miri a ținut aproape toate obiceiurile unei nunți, se pare că o anume tradiție a lipsit cu desăvârșire în seara trecută.

Conform apropiaților, vedeta nu s-a lăsat furată, așa cum o cere tradiția, despre care actrița declara că ”Este ceva care oprește nunta pentru ceva ce n-are niciun sens. Un cringe superm”.

(foto: Instagram)

În schimb, a ales, fără a ține cont că purta o rochie albă de mireasă, să se arunce în piscina restaurantului. Extrem de fericită, și alpături de familie, prietnei și colegi, Ilona și Andrei au avut o seară pe cinste, cu un tort al mirilor imens, muzică, voie bună, și preparate culinare pe cinste.