Ilinca Vandici, apariție uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Fanii au crezut că nu văd bine

Ilinca Vandici, apariție uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Fanii au crezut că nu văd bine
Ilinca Vandici, apariție uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Fanii au crezut că nu văd bine

Ilinca Vandici a furat toate privirile la Marea Finală de la Bravo, ai stil. Cu ce s-a îmbrăcat celebra prezentatoare de televiziune în cea mai importantă seară a concursului de modă? Fanii au fost surprinși când au văzut-o.

Ilinca Vandici, apariție surprinzătoare la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici a ales o vestimentație care a surprins pe toată lumea. Dacă aproape mereu s-a decis în gale să-și facă apariția în rochii care mai de care mair avisante, iată că finala de ieri a surprins-o în pantaloni! Aceasta a arătat magnific într-un compleu mov, care i-a pus în evidență talia de viespe și bustul bine dotat. Deși are la activ o sarcină, moderatoarea se îngrijește extrem de bine de imaginea sa, are grijă la alimentație, iar fanii o văd toată ziua făcând sport. Celebra prezentatoare de televiziune a venit cu ultimele impresii despre cel mai tare sezon al emisiunii de stil. Șatena a mărturisit că vedetele i-au dat mari bătăi de cap din cauza unor toane, dar i-au fost de mare ajutor pentru că i-au făcut treaba mai ușoară în dialoguri, discursul lor fiind unul amplu…poate prea amplu. 

„Ai votat? Toată lumea să voteze! A fost cel mai tare sezon care a existat vreodată la Bravo ai stil. A fost crunt, dar a fost minunat, senzațional. Nu mă așteptam să fie atât de lung. În fiecare seară ba plângeam, ba rădeam. Au fost autentice, au știut să vorbească n-a trebuit să mă chinui să scot cuvintele de la ele și să-mi spună propoziții scurte să trebuiască să leg tot felul de lucruri. Mi-au făcut treaba mai ușoară, dar în același timp și foarte grea pentru că au vorbit foate mult. În continuu au stat pe telesoane, în continuu aveau apă. Cred că am slăbit 3 kilograme și mi-au ieșit 200 de fire albe din cauza lor, a lui Maurice în special”, a detaliat Ilinca Vandici.

Ce stil alimentar abordează vedeta de ani de zile?

„Eu mănânc morcovi atunci când stau la televizor şi văd un film sau o emisiune preferată. Dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, mănânc, dar puţin. Una-dpuă linguriţe de prăjitură, îngheţată… sau din ce mi-e poftă. Dar doar gust, atât. De vreo trei ani am 54 de kilograme şi mă menţin. M-am apucat de acest stil de viaţă acum cinci ani pentru că mă îngrăşasem la un moment dat şi începusem să fac aripioare. Am renunţat la pâine, la dulciuri şi paste făinoase. Mănânc o dată la două săptămâni, spre exemplu, o felie de pâine cu vinete… pentru că-mi plac foarte mult. De abia acum, după cinci ani, pot spune că sunt mulţumită şi că rezultatele se văd”
Ilinca Vandici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI