05 dec. 2019 | 14:45

Ilinca Vandici a făcut anunțul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D

Monden
Ilinca Vandici a făcut anunțul! Ce surprize aduce noul sezon al emisiunii Bravo, ai Stil, de la Kanal D
Începe Bravo, ai Stil! Sezonul cu numărul 6 vine cu schimbări!

Bravo, ai Stil renaște din cenușă! După o pauză mai lungă în care toți fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu emisiunea, au aflat schimbările propuse de producători. Sezonul cu numărul 6 aduce o premieră. Dacă juriul rămâne la fel, concurentele sunt de data aceasta punctul cheie.

Bravo, ai Stil revine pe micile ecrane!

Producătorii au făcut schimbările dorite și tocmai au anunțat că revin pe micile ecrane cu noi provocări. Sezonul cu numărul 6 aduce cu el o premieră. De data aceasta, concurentele nu vor mai fi doar simple tinere cunoscute în mediul online, ci vedete. „Bravo, ai stil! – Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel. Un nou sezon al show-ului fenomen revine, în curând, la Kanal D! Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare oferit de Bravo, ai Stil pentru fanii show-ului de modă.

„Mi-a fost foarte dor de <Bravo, ai stil!>, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!” #bravoaistil #bravoaistilcelebrities #kanaldromania”
Ilianca Vandici

Brav, ai Stil revine pe micile ecrane cu o schimbare enormă

Brav, ai Stil revine pe micile ecrane cu o schimbare enormă

„Sunt tare curios care vor fi surprizele noului sezon”

Emisiunea care a surprins pe toată lumea cu o efervescență deosebită revine pe micile ecrane. Show-ul fenomen își face apariția de data aceasta cu o premieră, pentru că cele care vor concura pentru titulatura de cea mai stilată sunt chiar persoane deja cunoscute în lumea bună a României. În acest context, crema showbiz-ului se va muta în platoul de la Bravo, ai Stil.

„Felicitari! Abia aștept să urmăresc noul format @bravoaistil, alături de o prezentatoare extraordinară @ilinca.vandicioficial! Voi fi alături de voi, în continuare și sunt tare curios care vor fi surprizele noului sezon!”, a fost unul din comentariile internauților care au rămas plăcut surprinși de noutatea auzită.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Doliu în lumea presei din România. S-a stins din viață, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO
Spynews
Ne vei lipsi, maestre! A murit unul din actorii legendari ai țării: Transforma iluziile în artă
Capital.ro
Manevra care poate aduce şoferilor o amendă de 2.900 de lei. Informaţii de la Poliţie
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
GAZ RADIOACTIV în ȘCOLI și GRĂDINIȚE din ROMÂNIA! ȘOCANT ce au descoperit
Mediaflux
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Mâine este sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro