19 ian. 2021 | 14:44

Ilie Năstase, în mare suferință. Soția Ioana a plecat de acasă, ce a spus bruneta

Știri generale
Ilie Năstase, în mare suferință. Soția Ioana a plecat de acasă, ce a spus bruneta
Ilie Năstase, în mare suferință. Soția Ioana a plecat de acasă

Ilie Năstase, marele tenismen, se pare că este din nou, în pragul unjui nou divorț. După o scenă neplăcută petrecută între el și soția sa Ioana, se pare că relația s-a răcit între cei doi.

Recent, soția lui Ilie Năstase a vorbit despre un posibil divorț între cei doi. Ioana Năstase și-a acuzat soțul de violență. Frumoasa bruneta a sunat atunci la 112 cerând protecția oamenilor legii. FEmeia l-a acuzat de violență fizică pe sportiv.

Ilie Năstase, un nou divorț?

Se pare că reacțiile necontrolate ale sportivului nu au fost trecute cu vederea de frumoasa lui soție, care ar fi plecat de acasă, conform playsport.ro

Ioana Năstase, în vârstă de 45 de ani nu a depus plângere împotriva soțului ei. Se pare că, Ilie Năstase are o condamnare de nouă luni și zece zile de închisoare, după o fapta petrecută în anul 2019, în urma unui incident petrecut în trafic. Executarea acelei condamnări a fost amânată pe durata termenului de supraveghere. Daca soția sa ar fi depus plângere împotriva lui, în urma acestui incident violent, sportivul ar fi putut ajunge după gratii.

Ioana Năstase a plecat de acasă

Se pare că după plecarea de acasă a Ioanei Nastase, cei doi s-ar mai fi văzut de cel puțin două ori, conform sursei precizate.

Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a declarat Ioana Nastase pentru sursa precizată.

Frumoasa bruneta a ținut sa mai precizeze anumite lucruri legate de relație dintre cei doi.

„Nu trăim în junglă sau după anumite reguli şi nici nu sunt genul de om care să dau cu pietre în unul sau altul.  Ca atare, tot ceea ce mi-am propus pentru zilele următoare e să avem mintea limpede şi să rămânem sănătoşi. Cred că trebuie să rămân pozitivă, fiindcă nimeni nu poate ştii ce-şi rezervă viitorul!”.

Ioana, sfătuită să nu se despartă de Ilie Năstase

Între Ioana si Ilie Năstase au mai existat momente tensionate și zvonuri cum că cei doi ar urma să se despartă. Totuși acest lucru nu s-a întâmplat, dar bruneta și-a promis ca nu îi va mai da o altă șansă dacă neplăcerile dintre ei se vor repeta.

Cu toate acestea iata că s-au repetat, însă Ioana a ales totuși sa stea de vorbă cu soțul ei, la o cafea, după ce a fost sfătuită de nașa lor de cununie, nimeni alta decât Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica.

Apropiații cuplului susțin că nașii sunt cei care ar fi încercat sa o convinga pe IOana să nu divorțeze de celebrul ei soț.

Pe de cealata parte, Ioana pare hotărâtă sa se despartă. Zilele trecute a fost văzută la locuința unde stătea împreună cu Ilie Năstase, unde a poposit pentru a-și lua din lucruri.

Frumoasa brunetă a dat și câteva declarații legate de situația relației dintre cei doi soți.

„Nu mai locuiesc cu Ilie. Sunt acasă la Constanţa, în casa mamei, unde m-am mutat imediat după scandal. Am decis să ne ocupăm de renovarea acesteia şi vă pot spune că sunt mult mai bine. Am susţinerea familiei, a băiatului meu, Theodor, şi asta contează foarte mult pentru mine. Nu știu dacă mă mai întorc”, afirmă Ioana Năstase.

Soția tenismenului a mai spus ca va lăsa timpul să decidă în locul ei, referindu-se la căsnicia ei cu Ilie Năstase.

„Voi lăsa timpul să decidă în locul meu! Poate şi Ilie va face la fel”.

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de aproximativ trei ani de zile. În anul 2020 cei doi au făcut nunta, iar apoi au petrecut luna de miere în Istanbul.Pentru Ilie Nastase este al cincilea mariaj, iar Ioana se află la al doilea.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro