Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis de Ziua Națională a României. Ce a putut să spună și despre pensii (exclusiv)

Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis de Ziua Națională a României. Ce a putut să spună și despre pensii (exclusiv)
Ilie Năstase, cuvinte dure către președintele României chiar de Ziua Națională

Ilie Năstase vine cu comentarii acide la adresa șefului statului. Ce a spus fostul tenisman despre Klaus Iohannis chiar de Ziua Națională a României? Fostul sportiv a adus în prim-plan și subiectul pensiilor.

Ilie Năstase, cuvinte dure la adresa lui Klaus Iohannis

Ilie Năstase a răbufnit chiar de Ziua Națională a României și a adus cuvinte grele la adresa președintelui țării. Cel mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor este foc și pară pe clasa politică din țară.

„Au anunţat că măresc pensiile cu valoarea a trei lumânări pe lună!”, spune acesta.

De asemenea, el a mai adăugat că la festivitatea de la Cotroceni de Ziua Națională ar fi trebuit chemați doar simpli cetățeni. Fostul sportiv a urmărit cu atenție parada militară organizată de 1 Decembrie, ia concluziile trase nu au fost deloc încurajatoare pentru viitorul foarte apropiat al românilor.

Vedeta susține că actuala clasa politică nu reprezintă cetățenii pentru că cei aflați la conducere își văd foarte bine de propriile interese fără să se gândească o clipă la oamenii de rând pentru care decid.

„În ce ţară trăim!”

„În ce ţară trăim! După mine, actuala clasa politică nu-i reprezintă pe români. Nu-şi vede decât propriul interes, uitând că noi, cetăţenii simpli, suntem sau ar trebui să fim cel puţin în teorie, în centrul atenţiei lor. Sunt supărat pe toţii, şi Putere, şi Opoziţie, deşi nu cred că mai există aşa ceva!

Pe cine-i mai reprezintă ăştia astăzi? Pe mine, pe tine, pe oricare altul?! Nu, ăştia se reprezintă pe sine. Dacă am decide să nu mai plătim, într-o bună zi, taxele şi impozitele, ar fi în stare, minunaţii aleşi din politica românească, care oricum nu fac mare lucru, o ştim cu toţii, să fugă cu banii noştri între picioare!”, afirmă Ilie Năstase, pentru impact.ro.

„O glumă proastă…”

Fostul senator din partea Partidului Conservator a adăugat că vorbește din experiență proprie, dar și despre situații întâlnite zi de zi. El a subliniat că autoritățile au anunțat mărirea pensiilor, dar acest lucru i se pare doar o glumă proastă care la final îi afectează tot pe români.

„Domnule, am fost membru al Parlamentului României, aşa că ştiu ce vorbesc. Dacă spun că astăzi sunt supărat pe lucrurile care există în ţara asta, atunci am motive să fac asta.

Au anunţat că tocmai au decis creşterea pensiilor. O glumă proastă! Suma mărită a pensiilor, anunţată deja, ne asigură contravaloarea a trei lumânări. Lunar! Cum e posibil aşa ceva?!”se întreabă retoric acesta.

Desigur că vedeta nu l-a dat uitării pe șeful statului de care nu este deloc mulțumit. Fostul sportiv mărturisește că la parada militară a văzut un președinte deloc emoționat pentru această zi importantă a țării pe care o conduce, un președinte mecanic și fără trăiri.

„L-am urmărit cu atenţie la parada militară de 1 Decembrie. Domnule, parcă era robot! Fără tresăriri, fără trăiri, doar mişcări mecanice. Mi-aş da mâna dreaptă, cu care am jucat tenis şi pentru ţara asta, pentru un alt tip de preşedinte, pentru alţi policitieni!”.”,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI