Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, reacții dure după anunțul lui Helmuth Duckadam în scandalul cu Gigi Becali

de: Iulian Pavel
15 06. 2020

Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB după ce a simțit că nu mai este dorit de Gigi Becali la echipă. Patronul formației roș-albastre i-a micșorat foarte mult salariul, care a ajuns luna trecută la doar 2000 de lei.

Reacția lui Ilie Dumitrescu după anunțul lui Duckadam

Aseară, Gigi Becali a intervenit la TV și a vorbit despre situația lui Duckadam, explicând că „era omul cel mai puțin important de la echipă”, acesta fiind și motivul scăderii salariale.

Imediat, aflat în studio, legenda Ilie Dumitrescu a reacționat dur în scandalul dintre Duckadam și Becali:

„Greşeală de strategie din partea clubului. Clar, sută la sută. De ce spun lucrul acesta? Pentru că au fost momente în care în cupele europene, la tot ce înseamnă dineuri sau prânzuri oficiale, contează foarte mult să ai o persoană în plus. Ceea ce a realizat Duckadam în activitatea lui ca jucător, e o figură extrem de importantă. E o greşeală de strategie.

De asta s-a ajuns să nu mai fie iubită această echipă de foarte mulţi fani. Pentru că au fost greşeli în timp în zona asta, tot ceea ce înseamnă legende. Tot ceea ce înseamnă jucători importanţi. S-a ajuns ca un număr mare de suporteri să nu mai fie lângă echipă. Ceea ce nu se întâmplă la Dinamo. Chiar dacă clubul este la domnul Badea, fanii au rămas lângă echipă. De ce? Pentru că acolo nu s-au întâmplat evenimente de genul ăsta.

Dar e strategia lui, e clubul lui, a spus-o, financiar nu stăm bine, nu cred că salva clubul că s-a redus chestia asta. Dar, aşa se gândeşte. E o strategie greşită”, a spus Dumitrescu la Digisport.

Gabi Balint l-a felicitat pe Duckadam

În schimb, Gabi Balint, o altă legendă a Stelei și marcator la penalty-uri în finala cu Barcelona, a felicitat decizia luată de Helmuth Duckadam în weekend.

Susținător al proiectului CSA Steaua, care are, de fapt, numele și stema, Balint a reacționat succint: „Bine ai revenit cu picioarele pe pământ. Hai Steaua!”. A făcut evident referire că până acum a lucrat la un alt club, nu la Steaua adevărată.