Ileana Sterp a făcut senzație la nunta lui Iancu. Rochia ei superbă a furat toate privirile. Nici mama Geta nu s-a lăsat mai prejos

de: Daoud Andra
27 10. 2024

Este nuntă mare în familia Sterp, iar pregătirile au început deja încă de la ora prânzului. Iancu a îmbrăcat costumul de mire și a făcut o șendință foto emoționantă acasă, alături de mama și frații săi, după care a plecat să își ia mireasa. Ileana și Getuța au ales să se asorteze la nunta fratelui lor.

Cum s-a îmbrăcat Ileana Sterp la nunta lui Iancu

Iancu Sterp și Denisa Coțolan fac astăzi, 27 octombrie, cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Întreaga familie a participat la organizarea evenimentului și la pregătirile care au început încă de dimineață. Iancu Sterp a îmbrăcat costumul de mire la casa părintească, înconjurat de cei dragi, după care s-a dus acasă la mireasă.

Ileana și Getuța, cele două surori ale sale, i-au fost alături și au ales să se asorteze la nunta fratelui lor. Ambele surori au ales rochii de culoare roșie pentru nunta mezinului familiei, dar în nuanțe și croieli diferite. Getuța a îmbrăcat o rochie cu mânecile despicate, care i-a pus în valoare burtica de gravidă, în timp ce Ileana a ales o rochie cu umerii goi, într-o nuanță corai. Nu a lipsit nici Culiță, care a ales un costum într-o nuanță de mov pentru nunta fratelui său mai mic.

Mama Geta, la rândul său, a îmbrăcat o ținută elegantă și a optat pentru o coafură sofisticată la nunta fiului cel mic. Soacra mare a ales o rochie de culoare verde, lungă, pentru prima parte a zilei, respectiv cununia religioasă și a radiat de fericire și de emoție atunci când și-a văzut băiatul cel mic îmbrăcat ginere.

Cum s-au cunoscut Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Iancu și partenera sa se știu din liceu, însă au avut o perioadă în care nu au mai ținut legătura. Când au devenit un cuplu, le-a fost clar că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar acum au decis să întemeieze o familie.

”Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Rar așa, de Crăciun și vara vorbeam. De Crăciun se așezau astrele să vorbim noi și vara mai vorbeam. Acum, pentru că nu puteam să stingem focul ăsta dintre noi am zis să facem pasul ăsta. Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, a mărturisit Iancu Sterp, în cadrul unei emisiuni de televiziune.