Ileana Lazariuc, mândră de băiatul său cel mare. Alexandru are acum 16 ani și este de nerecunoscut

de: Andrei Simion
22 10. 2024

Considerată una din frumoasele României, Ileana Lazariuc se pre că și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ion Țiriac, iar imaginile recente stau ca mărturie. De altfel, Ileana Lazariuc, mândră de băiatul său cel mare Alexandru, care are acum 16 ani și este de nerecunoscut, a publicat câteva imagini cu acesta și cu fiul cel mic.

Ileana Lazariuc, arată impecabil la 42 de ani împliniți

Deși nimeni nu a știut de divorțul frumoasei Ileana Lazariuc de fiul celebrului miliardar romn Ion Țiriac, decât cu mult timp după, aceasta arată impecabil acum, chiar la cei 42 de ani pe care i-a împlinit în aprilie a.c.

Divorțată din 2017, bruneta a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor, astfel că își lua cei doi băieți și se muta în Dubai, unde locuiește și astăzi.

Se pare că, și o confirmă și surse apropiate, Ileana Lazariuc o duce bine și după divorțul de fiul lui Ion Țiriac, iar faptul că îi are alături pe cei doi copii, înseamnă extrem de mult pentru ea.

Ileana Lazariuc, mândră de băiatul său cel mare

Din mariajul de 8 ani cu Alexandru Ion Țiriac au venit pe lume doi băieți, Alexandru, azi de 16 ani, și Nicholas, cu un an mai mic. Dar, așa cum ne dă de înțeles din imaginile publicate recent, Ileana Lazariuc, mândră de băiatul său cel mare, a deci să împărtășească aceste sentiment cu fanii săi.

(foto: Ileana Lazariuc / Instagram)

Imaginea îi arată împreună, poza fiind însoțită și de un text emoționant, aceasta scriind „Reunită cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața mea”, făcând referire la fiul ei cel mare, Alexandru.

Deși Ileana Lazariuc şi cei doi copii au plecat din România, se pare că nu le-a impus să nu țin legătura cu tatăl lor, astfel că a mai publicat și late ipostaze, de această dată alături de tatăl lor, Alexandru Ion Țiriac.

Fiul cel mare, Alexandru, are acum 16 ani și este de nerecunoscut

În ceea ce-l privește pe Alexandru, fiul cel mare al celebrului cuplu, fanii aveau să comenteze pe marginea pozei, unii chiar glumind și întrebând dacă nu cumva este fratele mai tânăr al frumoase brunete.

Cum era de așteptat, Alexandru este la vremea schimbărilor, mai ales cele fizice, iar imaginea în cauză este o dovadă reală a acestor schimbări. Trăind departe de România, în Emiratele Arabe Unite, pare-se că aceste schimbări au fost mai rapide, devenind astăzi un adevărat adolescent, și bărbatul de mâine.

În ceea ce o privește pe mama sa, Ileana Lazariuc l-a uitat pe Ion Ion Țiriac, fiind retrasă din activitatea de modelling. Cu toate astea, nu se știe cu ce se ocupă acum și ce venituri are, dar ceea ce este cert, este faptul că și la 41 de ani, bruneta arată la fel de frumoasă ca și în trecut.