Îl mai ţii minte pe Mitică, tatăl Geaninei din Las Fierbinți? Meseria pe care o are acum Gabriel Radu

de: Stan Nicu
16 05. 2023
Îl mai ţii minte pe Mitică, tatăl Geaninei din Las Fierbinți? Probabil că mulți dintre români se întreabă ce s-a întâmplat cu tatăl Geaninei, care a avut doar câteva apariții în serialul de la PRO TV. Care este meseria pe care o are acum îndrăgitul actor Gabriel Radu.

Cu ce se mai ocupă Mitică, tatăl Geaninei din Las Fierbinți. Ce meseria are la bază actorul Gabriel Radu

Tatăl Genainei din Las Fierbinți, Mitică, a avut doar câteva apariții în serialul de comedie de la PRO TV, astfel că fanii se întreabă ce se întâmplă cu el.
Acum s-a aflat cu ce se mai ocupă celebrul actor Gabriel Radu, îndrăgit de foarte mulți dintre români și tatăl Geaninei în Las Fierbinți.

Gabriel Radu este profesor univeristar

Actorul Gabriel Radu este profesor la Universitatea de teatru din Capitală și joacă pe scena Teatrului de Comedie.

Radu Gabriel se descrie pe rețelele sociale ca fiind actor, regizor, scenarist și profesor. Actorul are 66 de ani și este profesor universitar și predă analiza textului dramatic. De asemenea, Radu Gabriel a predat și situația comică până în anul 2005.

În câte seriale a jucat Gabriel Radu

Radu Gabriel are până acum în portofoliu peste 30 de locuri roluri jucate în diferite seriale de comedie, scenete sau sketch-uri. În afara faptului că este actor, Radu Gabriel este și autor de scenarii și dramatizări, pentru teatru și TV.

De asemenea, celebrul actor a câștigat în anul 2005 concursul de proiecte de comedie al Televiziunii Române, cu scenariul Ai lu’ Gorobete.

Gabriel Radu este de meserie depanator TV

Actorul care a jucat și în Las Fierbinți a dat prima dată la teatru în anul 1979. Nu a avut noroc atunci, astfel că a fost nevoit să se orienteze către o altă carieră.

Astfel, se poate spune că Radu Gabriel nu s-a îndepărtat de lumea televiziunii, devenind depanator de televizoare, meserie pe care a practicat-o cu succes timp de șapte ani în Buzău.

A doua oară a fost cu noroc

Nu a renunța la visul de a se face actor și a jucat în spectacolele unei trupe de amatori până când a decis din nou să își încerce din nou norocul la teatru. A doua tentativă a fost cu noroc, fiind admis.

După ce a absolvit facultatea de teatru, Radu Gabriel a devenit profesor, lucru cu care se mândrește.

Gabriel Radu, mândru de studenții lui

„Eu sunt tare mândru, fiind şi un fel de antrenor la UNATC de vreo 30 de ani, sunt foarte bucuros să văd oameni cu care am lucrat când erau studenţi, îi văd atât de buni în toate filmele, fără excepţie, sunt excepţionali”, declara Radu Gabriel, conform Libertatea.