Îi prieşte divorţul? Cum a fost surprinsă Simona Halep la o terasă din Bucureşti. Sportiva nu pierde timpul

Îi prieşte divorţul? Cum a fost surprinsă Simona Halep la o terasă din Bucureşti. Sportiva nu pierde timpul
Cu cine a fost surprinsa Simona Halep la cafea, dupa divort

Anul 2022 a fost unul solicitant pentru Simona Halep. După ce a divorțat de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la cununia civilă, viața sportivei a luat o întorsătură neașteptată. Tenismena și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul nasului iar, recent, a fost surprinsă la o terasă cu o persoană misterioasă.

Simona Halep s-a operat la nas

Soarele pare să fi răsărit pe strada Simonei Halep. Fostul lider mondial al tenisului feminin a făcut o serie de schimbări, după separarea oficială de fostul ei soț, Toni Iuruc.

În urmă cu puțin timp, sportiva a suferit o operație la nivelul nasului, după ce s-ar fi plâns, ani la rând, că nu poate respira cum trebuie.

După intervenția chirurgicală, Simona Halep le-a transmis fanilor săi că se va concentra doar pe recuperarea sa fizică, în următoarele săptămâni, ceea ce înseamnă că nu va mai juca tenis în ultimele luni ale anului curent.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022.

Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective”, a scris Halep pe pagina ei oficială de Facebook.

Cu cine a ieșit Simona Halep în oraș

Simona Halep și-a surprins, recent, admiratorii de pe rețelele sociale cu o fotografie inedită. Sportiva a distribuit o imagine pe Instastories în care se vede clar cum se bucură de o întâlnire plăcută cu o persoană dragă.

Deși tenismena nu a dezvăluit identitatea persoanei misterioase care a acompaniat-o la o cafea și un croissant, urmăritorii Simonei Halep au bănuit că ar putea fi vorba despre un nou pretendent.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la începutul lunii septembrie, la nici un an de când au spus DA în fața ofițerului stării civile, într-o ceremonie superbă ce a avut loc în Constanța.

Cununia religioasă și petrecerea de nuntă a celor doi erau programate pentru data de duminică, 13 noiembrie 2022, însă destinul a avut alte planuri pentru Simona Halep și Toni Iuruc.