Ianis Hagi, veste incredibilă despre transferul la Roma. Ce au scris azi jurnaliștii italieni

Ianis Hagi, veste incredibilă despre transferul la Roma. Ce au scris azi jurnaliștii italieni
Pe cati bani il da Rangers la AS Roma

Ianis Hagi a revenit în forță pe teren, după ce s-a vindecat de covid-19, din cauza căruia a stat în carantină două săptămâni.

Veste importantă despre transferul lui Ianis Hagi la AS Roma

Fotbalistul român a făcut senzație la ultimul meci, așa că Jose Mourinho se gândește să plătească 20 de milioane de euro pentru el.

Acum, presa din Italia dezvăluie că antrenorul a cerut transferul unui alt jucător ofensiv, fiind dezamăgit de evoluțiile lui Borja Mayoral, care ar putea ajunge la Juventus sau Celta Vigo.

Jose Mourinho ar putea să îl ia pe Ianis Hagi la AS Roma chiar în iarnă.

„Tratativele sunt într-o fază avansată și jucătorul, capabil să joace atât mijlocaș ofensiv cât și în bandă, ar putea ajunge la Roma chiar din această iarnă”, potrivit calciomercatoweb.it.

Italienii scriu că și Ianis a fost de acord cu transferul în Seria A.

Fotbalistul român a revenit în forță pe teren la meciul din Cupa Scoției cu Livingston, unde Rangers a obținut un scor de 2-0.

Publicația The Scottish Sun i-a acordat nota 7 lui Ianis pentru prestația lui.

„Ianis n-a mai jucat pentru clubul său de o lună după ce s-a infectat cu Covid-19 în pauza internațională. Dar românul a avut un impact imediat la introducerea pe teren la pauză”, notează publicația The Scottish Sun.

De altfel, și Gary McAllister a fost impresionat de colegul său și de cum s-a descurcat în meci, revenind pe teren.

Ianis Hagi a făcut senzație în primul meci după ce s-a vindecat de covid

„Ianis ne-a adus calitate în joc și are toate meritele pentru că recent a avut Covid și timp de 10 zile a stat în carantină. S-a antrenat doar de două sau trei zile, dar a arătat foarte bine”, a spus McAllister după meci.

„Cupa este masivă pentru noi. Trebuie să subliniez că acest meci este unul foarte important pentru noi. Motivați de posibilitatea de a ajunge la Hampden pentru finala Cupei, este un joc important pentru noi și suntem foarte sârguincioși în pregătirile pentru acest duel. 

Unii oameni au opinat că ar putea fi ultima dintre prioritățile noastre, dar nu este cazul”, a mai spus Gary McAllister înainte de meciul cu Livingston.

Ianis Hagi a avut covid pe 7 septembrie. El a fost testat pozitiv în timp ce era în cantonament cu echipa națională, la Skopje.

Sportivul a stat 2 săptămâni în carantină, timp în care s-a vindecat, iar testele au ieșit negative.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI