Ianis Hagi, nominalizat pentru titlul de „cel mai bun tânăr jucător al anului”! Cum îl poţi vota pe fotbalistul lui Rangers

de: Gabriel Esanu
04 07. 2020

Ianis Hagi a fost nominalizat pentru titlul de oficialii lui Glasgow Rangers pentru titlul de „cel mai bun tânăr jucător al anului”. Atacantul român a jucat doar jumătate de sezon în Scoţia, dar a fost suficient pentru a impresiona în tricoul protestanţilor. Niko Katic, Ryan Kent, George Edmunson şi Joe Aribo sunt rivalii lui Ianis pentru premiul menţionat. Deşi a jucat doar şase luni în tricoul lui Rangers, Hagi jr. este deja un idol pentru fani.

Pentru a doua reuşită din meciul cu Braga, Ianis Hagi a fost nominalizat şi pentru cel mai frumos gol al sezonului la Rangers

Cei care doresc să voteze o pot face la acest link, pe pagina oficială a celor de la Glasgow Rangers. Ianis Hagi nu poate fi votat şi pentru premiul de „cel mai bun jucător al anului” pentru formaţia sa, deoarece nu a îndeplinit criteriul stabilit de oficiali: minimum 15 meciuri jucate pentru echipă în acest sezon. Ianis are un total de 12 în toate competiţiile.

În schimb, Ianis poate fi votat pentru titlul de „cel mai frumos gol marcat în acest sezon pentru Rangers”. A fost selectată a doua reuşită a românului din partida cu Braga, din Liga Europa. Ianis are concurenţă serioasă, cu alte 11 goluri spectaculoase marcate de jucătorii lui Rangers în sezonul recent închiat.

Ianis Hagi a devenit oficial jucătorul celor de la Glasgow Rangers pe 1 iulie, când scoţienii au achitat clauza de cumpărare de 3,5 milioane de euro pe care o aveau în contractul pentru împrumutul românului de la Genk. Ianis a fost împrumutat la Rangers între 31 ianuarie şi 30 iunie. În acest timp, Hagi jr. a jucat 12 meciuri pentru Rangers în toate competiţiile. A marcat trei goluri şi a oferit două pase decisive. Conform transfermarkt.de, Ianis Hagi este cotat la 4,5 milioane de euro.