Ianis Hagi, lovit fără milă! Cine a îndrăznit să îl critice aspru: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

Ianis Hagi a fost printre puținii jucători de la Rangers care au dezamăgit în partida cu Standard

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers în partida pe care echipa sa a câștigat-o în Belgia, cu Standard, scor 2-0. S-a zbătut mult în ofenvisvă, dar realizările au lipsit. A fost înlocuit în minutul 67, de Aribo, la scorul de 1-0. Iar jurnaliștii de la The Boot Room l-au criticat aspru pentru ineficiența din partida de Europa League. Au remarcat că Ianis nu a avut nici măcar un dribling reușit. Ceea ce consideră inacceptabil pentru unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul lui Rangers. Scoțienii au remarcat și lipsa de eficiență de care Ianis dă dovadă în fața porții. Are un singur gol marcat în acest sezon.

Ianis Hagi, dezamăgire pe teren la meciul de aseară. Ce s-a întâmplat chiar înainte de bătaie
Ianis Hagi, pe un teren de fotbal

Ianis Hagi, aceeași problemă ca și la echipa națională. A pierdut mingea de zece ori în partida cu Standard Liege

„Ianis Hagi a fost transferat definitiv de la Genk în vară, dar continuă să aibă dificultăţi în a se impune în trupa lui Steven Gerrard. În meciul de la Liege, Ianis nu a reuşit nici măcar un dribling, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare. Hagi a înscris o singură dată în acest sezon. Nu e suficient pentru un jucător care câştigă în jur de 19.000 de lire sterline pe săptămână”, au scris cei de la The Boot Room, conform Gsp.

Și cei de la hitc.com remarcă o problemă în jocul românului de joi. A pierdut posesia de nu mai puțin de zece ori! Reproș care i-a fost adus și de Mirel Rădoi după meciul cu Norvegia. „E o singură minge în joc, iar dacă o pierzi atât de ușor trebuie să alergi după ea”, i-a transmis selecționerul. Totuși, jurnaliștii de la sursa citată au observat și că Ianis este lăudat chiar și după prestația modestă de fanii lui Rangers.

Iar cifrele lui Ianis sunt mai bune din punct de vedere defensiv. Nu a fost driblat niciodată și a avut un tackle reușit. Un șut de la distanță, care a trecut milimetric pe lângă poartă, a fost marea ocazie a lui Ianis. A avut 40 de atingeri, a încercat 26 de pase, dintre care 22 au fost reușite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI