Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultimul său meci: „Absolut îngrozitor”

Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultimul său meci: „Absolut îngrozitor”
Ianis Hagi nu i-a mulțumit pe jurnaliștii scoțieni nici măcar după ce a înscris un gol

Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultimul său meci. Internaționalul român de la Rangers a reușit să înscrie un gol în partida contra celor de la Aberdeen. Mijlocașul de 23 de ani nu mai avea o reușită de 75 de zile, de la meciul contra celor de la Brondby, din 4 noiembrie. Cu toate acestea, jurnaliștii scoțieni l-au criticat aspru pe Ianis Hagi pentru jocul prestat.

Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultimul său meci

Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultimul său meci. Internaționalul român de la Rangers a reușit să marcheze în partida de marți, contra celor de la Aberdeen. În minutul 23 al meciului, Ianis Hagi s-a demarcat excelent și a reluat din câțiva metri o centrare perfectă venită de la Ryan Kent. Românul a fost înlocuit în minutul 77, iar întâlnirea s-a terminat la egalitate, 1-1.

Ianis Hagi a adunat până acum patru goluri şi patru pase de gol, în 27 de meciuri. El este foarte aproape de a-și prelungi înțelegerea cu cei de la Rangers, lucru dezvăluit chiar de Gică Hagi.

„Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul.

Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a declarat „Regele”, într-o conferință de presă, acum câteva zile.

„Absolut îngrozitor”

Evoluția lui Ianis Hagi nu a fost, însă pe placul jurnaliștilor scoțieni. Aceștia l-au criticat dur pe „șeptarul” de la Rangers pentru prestația sa generală din partida cu Aberdeen.

„A fost marcator pentru Rangers, însă, exceptând acel gol, a fost absolut îngrozitor. Hagi a pierdut mingile atât de uşor şi, pur şi simplu, jocul său a fost lipsit de calitate. Trebuie să progreseze şi doar faptul că a marcat a făcut să nu primească o notă şi mai mică”, au scris cei de la ibroxnews.com, care i-au acordat nota 5.

Ceva mai indulgenți, ziariștii de la Scottish Sun l-au notat cu 6 pe Ianis Hagi, dar impresia generală a fost una defavorabilă românului care încă pare a nu-și găsi locul în schema de joc a antrenorului Giovanni van Bronckhorst.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost ofertat de echipe precum Galatasaray, Lazio, Sevilla și Aston Villa, dar, după toate probabilitățile va rămâne pe Ibrox Park până la finalul sezonului. Ranger a rămas liderul campionatului, cu 52 de puncte, dar mai are doar 4 puncte în fața rivalilor de la Celtic. Ianis Hagi și colegii săi vor juca vineri, 21 ianuarie, în Cupa Scoției, contra celor de la Stirling, o formație din a treia ligă scoțiană.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI