Ianis Hagi e în extaz. Ce a aflat despre Nicolas, fiul lui Gică Popescu: ”Bravo, fratele meu!”

Ianis Hagi e în extaz. Ce a aflat despre Nicolas, fiul lui Gică Popescu: ”Bravo, fratele meu!”
Ianis Hagi e în extaz. Ce a aflat despre Nicolas, fiul lui Gică Popescu: ”Bravo, fratele meu!”

Ianis Hagi are un motiv în plus de bucurie. După partida bună reușită contra celor de la Real Madrid, mijlocașul lui Rangers se mândrește cu vărul său, Nicolas. Acesta este nimeni altul decât fiul lui Gică Popescu. „Baciul” nu e doar vechi coleg și tovarăș cu Gică Hagi, ci este și însurat cu sora „Regelui”, Luminița.

Ianis Hagi e în extaz

Ianis Hagi se bucură de încă o realizare în familia sa. Mijlocașul lui Rangers a făcut, duminică, un joc bun în amicalul susținut contra celor de la Real Madrid. Trupa lui Steven Gerrard s-a impus cu 2-1, internaționalul român începând meciul ca titular și fiind schimbat în minutul 60. Ianis a fost încântat de partidă și așteaptă cu nerăbdare și începerea noului sezon al campionatului scoțian.

Un mod fantastic pentru a încheia presezonul. Două meciuri tari unul după altul, dar multe lucruri pozitive de luat din ele. Să avem din nou fanii pe Ibrox a fost fantastic. Ne vedem într-o săptamână! Să înceapă jocurile!”, a scris Ianis Hagi pe Twitter.

Dar fiul „Regelui” a mai avut, tot duminică, încă un motiv de satisfacție. De data aceasta, a fost vorba de un eveniment petrecut în Liga 1, în timpul meciului Farul – Gaz Metan Mediaș.

Ce a aflat despre Nicolas, fiul lui Gică Popescu: ”Bravo, fratele meu!”

Partida s-a încheiat cu 2-0 pentru trupa antrenată de Gică Hagi. Dar în minutul 86 al întâlnirii a debutat în Liga 1 Nicolas Popescu. Este vorba de nimeni altul decât fiul lui Gică Popescu, prieten și cumnat de-ai „Regelui”. Fostul căpitan al naționalei este însurat cu sora lui Gică Hagi, Luminița. Astfel, Ianis Hagi și Nicolas Popescu sunt veri primari. Nicolas s-a născut pe 2 ianuarie 2003 și este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. Spre deosebire de vărul său, Nicolas joacă pe postul de mijlocaș defensiv.

În min.86 al meciului câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, pentru echipa noastră a debutat și Nicolas Popescu.

Născut pe 2 ianuarie 2003, Nicolas (18 ani) este un produs al Academiei Hagi, cu care a devenit campion național de juniori. Este, de asemenea, internațional de juniori.”, a fost mesajul oficiat postat pe site-ul clubului Farul Constanța.

Nicolas Popescu este cel de-al 50-lea jucător al grupării constănțene care a debutat în Liga 1. Ianis Hagi a reacționat cu bucurie la aflarea acestei vești. El i-a transmis un mesaj de felicitare vărului Nicolas, pe o rețea de socializare.

Bravo, fratele meu!

Multe altele care vor veni acum, să-i dăm drumul. Făcând familia noastră mândră!”, a fost mesajul transmis de Ianis Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI