Ianis Hagi, cu un picior out de la Rangers. Steven Gerrard a găsit omul perfect să-l înlocuiască

Ianis Hagi, cu un picior out de la Rangers. Steven Gerrard a găsit omul perfect să-l înlocuiască
Ianis Hagi, cu un picior out de la Rangers, Steven Gerrard a gasit omul perfect sa-l inlocuiasca

Vești incredibile pentru fanii lui Ianis Hagi. Steven Gerrard a găsit omul perfect să-l înlocuiască pe fiul lui Gică Hagi, dacă mijlocașul român va fi transferat, la finalul sezonului, la Sevilla ori Lazio. Cine este reputatul fotbalist pe care scoțienii îl vor întâmpina, în curând.

Ianis Hagi, cu un picior out de la Rangers

„Prințul Ianis” pare să nu mai stea prea mult la Rangers. Formațiunea scoțiană antrenată de Steven Gerrard pare să-i fi găsit înlocuitor mijlocașului român. După ce presa internațională a vorbit despre transferul lui Sakala, 24 de ani, acum scoțienii scot în evidență tratativele oficialilor de la Glasgow Rangers cu francezul Zinedine Ferhat, aripa celor de la Nimes.

Conform celor de la Football Fancast, jucătorul francez va evolua pe terenul din Ibrox în această vară, după finalul sezonului. Zinedine Ferhat l-ar putea înlocui pe Ianis Hagi fără dificultate, spun titlurile ziarelor engleze.

„Ar urma să ajungă în vară pe Ibrox, fiind omul care îl înlocuiește pe Ianis Hagi în echipa lui Gerrard”, notează englezii de la Footballfancast.com, notează cei de la Playsport.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1, Zinedine Ferhat a primit deja acordul lui Steven Gerrard și al lui Ross Wilson, directorul sportiv de la Rangers, care abia așteaptă ca jucătorul de 28 de ani să îmbrace tricoul alb-albastru al echipei scoțiene.

Cine este Zinedine Ferhat, jucătorul care l-ar putea înlocui pe Ianis Hagi la Rangers

Oricât de mult l-ar aprecia pe fiul lui Gică Hagi, jurnaliștii din presa engleză scriu că francezul ar putea avea mult mai multe reușite la Glasgow Rangers decât internaționalul român. Jucătorul român ar putea părăsi Scoția în următoarele luni, dacă cei de la Sevilla și Lazio oferă suma de bani pe care clubul scoțian o cere pentru transferul lui Ianis Hagi.

Ferhat este lăudat de presa internațională pentru versatilitatea sa, afirmând că ar putea fi jucătorul de care Steven Gerrard ar avea nevoie la Rangers după plecarea „prințului Ianis”.

„Ferhat a jucat pe mai multe posturi în ofensivă, de-a lungul carierei. Cu o astfel de versatilitate și cu un număr impresionant de contribuții la goluri, pare să fie genul de jucător pe care Gerrard îl dorește să-l aibă în echipă pentru sezonul viitor.

Sosirea lui s-ar putea dovedi un catalizator după plecarea lui Hagi, iar statisticile sale din acest sezon arată că poate fi o achiziție excelentă. Așa că Wilson va face tot posibilul să-l aducă la Glasgow”, notează ziariștii din presa engleză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI