Ianis Hagi are covid-19. Cum și-a dat seama că are virusul și care e starea lui

de: Bișinicu Andreea
07 09. 2021

Clipe grele pentru familia lui Gică Hagi. Fiul său Ianis a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Cum și-a dat seama starul celor de la Glasgow Rangers că are coronavirus și cum se simte internaționalul român.

Ianis Hagi a fost infectat cu COVID-19

Vești îngrozitoare pentru fanii lui Ianis Hagi. Fotbalistul român în vârstă de 22 de ani a fost infectat cu noul coronavirus. Mijlocașul celor de la Rangers a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, la Skopje.

Celebrul fotbalist a acuzat simptoame ușoare precum anumite dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. După ce a făcut un test rapid sub supravegherea staff-ului medical al echipei naționale din Macedonia de Nord, rezultatul a ieșit pozitiv, iar Ianis Hagi a fost pus, urgent, în izolare.

Înainte de antrenament, prințul Ianis făcuse alte 5 teste COVID, iar toate avuseseră rezultat negativ. Fotbaliștii Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au fost și ei supuși unei testări rapide, iar rezultatul a fost negativ pentru toți trei.

Din păcate, însă, conform normelor celor din Macedonia de Nord, colegii lui Ianis Hagi nu vor participa la antrenamentul oficial de marți, 7 septembrie. După ce Ianis Hagi a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, medicii au decis ca Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu să își facă un test PCR.

Cei trei jucători au făcut examinarea și așteaptă, acum, rezultatele testelor care vor sosi până la începerea jocului.

Știre în curs de actualizare