Ianis Hagi, apariție spectaculoasă în ziua în care Glasgow Rangers a anunțat ce plan are cu el – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
29 05. 2023

Ianis Hagi rămâne la Glasgow Rangers! Presa din Scoția scrie că cei care conduc clubul scoțian au decis să sisteze discuțiile cu grupările interesate și au transmis că jucătorul nu este de vânzare. Internaționalul român se află în aceste zile la București și este personajul principal al unui ședințe foto realizate pentru un celebru brand de îmbrăcăminte.

Ianis Hagi rămâne la Glasgow Rangers. Presa din Scoția a făcut anunțul

Ianis Hagi primește o nouă șansă la Glasgow Rangers. Cei care conduc clubul scoțian au decis că se vor baza pe el și sezonul viitor, deși s-a vorbit destul de mult că există tratative cu Galatasaray și Celta Vigo. The Scotsman anunță că antrenorul Michael Beale este foarte mulțumit de cum se pregătește jucătorul și el este cel care a insistat să fie păstrat.

Asta deși internaționalul român a suferit o accidentare foarte grea, la începutul anului trecut, iar recuperarea a fost dificilă și foarte dureroasă. Dar acum este complet refăcut! De altfel, fiul lui Gheorghe Hagi a acordat un interviu în care a promis că va munci foarte mult în perioada de vacanță pentru că este convins că are mult de recuperat.

„Toată lumea își va lua puțin timp liber, dar alții se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni și asta este suficient pentru mine departe de fotbal! Nu îmi voi lua prea mult timp liber, mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă provocări, avem calificări și vrem să revenim în Liga Campionilor și să câștigăm câteva trofee în noul sezon”, a declarat fotbalistul de 24 de ani, potrivit daily record. co.uk.

Ianis Hagi, ședință foto înaintea de convocarea la echipa națională a României

Ianis Hagi a marcat acum opt zile primul gol, după 16 luni de secetă, dar surprinzător în următoarea partidă nu a jucat niciun minut. A fost însă titular în meciul de etapa trecută cu St. Mirren, câștigat cu 6-0 de echipa lui. Un nou semn că antrenorul este mulțumit de el și crede că românul este un jucător care îl poate ajuta.

La fel a considerat și Edi Iordănescu. Selecționerul l-a inclus pe lista preliminară, pentru meciurile oficiale din luna iunie, iar directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a transmis că sunt șanse mari să rămână și în lotul care va fi convocat. Ianis Hagi a prins minute multe în mandatul lui Mirel Rădoi, dar cu Edi Iordănescu nu a apucat nici măcar să se antreneze. La precedenta acțiune a echipei naționale nu a prins nici măcar un loc pe lista preliminară, iar tatăl său, Gheorghe Hagi, a făcut scandal în emisiunile de televiziune.

Ianis Hagi se află în România și a participat la o ședință foto pentru brandul de îmbrăcăminte cu care are contract.  Pantalonii și cămașa negre s-au potrivit de minune cu un sacou alb, iar hainele au părut că îi sunt „turnate”. „Un exemplu de excelență sportivă și eleganță vestimentară”, este concluzia Consiglieri. Și Laurențiu Reghecampf, Cristi Balaj și Ilie Năstase au făcut reclamă pentru această firmă.

Sursa Foto: Facebook Consiglieri