Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard. Scoțienii au dat vestea azi

Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard. Scoțienii au dat vestea azi
Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard

Vești extraordinare pentru Ianis Hagi. Scoțienii au dat vestea azi. Ce se întâmplă cu internaționalul român după ce a fost uitat pe banca de rezerve în ultimele trei meciuri disputate de cei de la Glasgow Rangers. Steven Gerrard tocmai l-a anunțat pe starul echipei sale decizia pe care a luat-o.

Ianis Hagi, ajutor din partea lui Steven Gerrard

Fiul lui Gică Hagi a dat lovitura, de data aceasta. După ce în ultimele meciuri nu l-a mai folosit titular pe Ianis Hagi, Steven Gerrard i-a făcut o surpriză mijlocașului român. Antrenorul celor de la Glasgow Rangers ar putea să-l trimită pe teren în timpul partidei scoțienilor cu cei de la St. Johnstone, din această seară.

Potrivit celor de la SportsMole, „prințul Ianis” l-a convins pe Gerrard la antrenamente să-i dea ocazia de a evolua pe teren și va fi folosit ca mijlocaș dreapta. Ianis Hagi nu a mai fost folosit titular de Steven Gerrard în ultimele trei partide, ultima dată cînd a fost titular a fost pe data de 21 martie.

Ba mai mult, în timpul meciului cu cei de la Celtic Glasgow, Ianis nu a prins niciun minut pe teren, fiind lăsat pe banca de rezerve. Reamintim faptul că în meciurile din campionatul scoțian din acest sezon, fiul lui Gică Hagi Ianis a marcat nu mai puțin de șapte goluri și a oferit 12 pase decisive.

De ce Steven Gerrad nu-l pune pe Ianis Hagi titular

Chiar dacă cei de la Rangers au câștigat partida cu Celtic, cu scorul de 2 la 0, fanii lui Ianis Hagi nu-și explică de ce internaționalul român este ținut, în ultima vreme, pe banca de rezerve. Atât jurnaliștii din presa străină cât și suporterii fiului regelui fotbalului românesc sunt revoltați de faptul că nu-l văd evoluând pe teren, mai des, pe sportivul lor favorit.

„Este un derby care se joacă devreme, ne așteptam să ne întâlnim cu Celtic în altă fază a Cupei, dar «Old Firm» rămâne «Old Firm». Vrem să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem în runda următoare. Ceea ce îi lipsește meciului sunt fanii. E evident! Abia aștept să avem fani pe stadion, mai ales în «Old Firm».

Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un asemenea meci cu fani și cât de frumos e. Abia aștept. Îmi lipsesc foarte mult fanii. Nu doar mie, ci întregii echipe”, a declarat fotbalistul Ianis Hagi, acum ceva timp, conform celor de la Daily Record.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI