I-au prins în fapt. Shakira, cucerită de tatuajele pilotului britanic Lewis Hamilton – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
11 05. 2023

Gerard Pique este istorie! Cel puțin asta este concluzia jurnaliștilor de la The Sun după ce au văzut că Shakira s-a întâlnit de două ori, în câteva ore, cu pilotul britanic Lewis Hamilton. Fotografiile de la ultima „escapadă” sunt destul de clare și arată că relația dintre cei doi este foarte apropiată.

Shakira, o nouă întâlnire cu Lewis Hamilton. Cei doi au ieșit la o plimbare cu barca și au fost fotografiați

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique acum 11 luni și faptul că s-a mutat la Miami o ajută să-și regăsească pofta de viață, după lunile de coșmar din Spania, unde s-a plâns că a fost hărțuită de jurnaliști, dar și de fanii fostului iubit.

Artista din Columbia are o viață socială tot mai agitată. La finalul săptămânii trecute a fost la o cursă de Formula 1 și a fost fotografiată alături de Tom Cruise. Jurnaliștii au aflat că starul filmelor de acțiune ar fi încercat o „misiune imposibilă” și i-ar fi trimis flori acasă. Doar că celebra cântăreața avea alt plan.

După câteva ore a fost fotografiată la restaurantul Cipriani, unde s-a întâlnit cu Lewis Hamilton. Pilotul rezervase o masă retrasă și au petrecut acolo câteva ore foarte plăcute. Cei doi au sperat că lucrurile nu se vor afla, dar jurnaliștii au fost pe fază și i-au fotografiat.

După câteva zile a urmat o nouă întâlnire, de data aceasta la lumina zilei. Și de data aceasta au sperat că totul va rămâne în secret, iar barca în care se afla Lewis Hamilton a ajuns în spatele vilei în care Shakira locuiește cu cei doi băieți.

Proprietatea este evaluată la aproape 20 de milioane de dolari și are și un debarcader, iar Shakira a sperat că jurnaliștii nu au reperat acest loc. A urcat la bord foarte zâmbitoare și deși în barcă se mai aflau și alte persoane a fost foarte clar că se poate vorbi de câteva întâlniri de „tatonare” pentru a vedea cum se înțeleg.

Pilotul de Formula 1 a fost foarte relaxat și a rămas la bustul gol, gest care l-a ajutat să-și pună în valoare trupul bine lucrat, dar și numeroasele tatuaje. Jurnaliștii de la The Sun nu exclud varianta unei amiciții mai vechi și se gândesc doar la faptul că Hamilton o poate ajuta pe artistă să treacă mai ușor peste momentul dificil.

Shakira și Gerard Pique au fost împreună 12 ani și au împreună doi băieți. Artista a reușit să plece din Spania, doar după o luptă cruntă cu fostul iubit. În presă au apărut informații că acest acord ar fi costat-o 30 de milioane de euro. În orice caz, fostul fotbalist își poate vizita copiii regulat, doar că ultima oară, când a fost în SUA, ar fi fost implicat într-un scandal cu fratele cântăreței. Jurnaliștii americani scriu că a fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma situația.

Sursa foto: Pop Grave