Hotelul celebru din București care se închide. Va fi transformat în apartamente

Hotelul celebru din București care se închide. Va fi transformat în apartamente
Hotelul celebru din București care se închide

Hotelul celebru din București care se închide. O să fie transformat în apartamente. Hotelul acesta a fost inaugurat în anul 2007, în sudul Bucureștiului, fiind atunci prezentat drept cel mai mare hotel din Europa, prevăzut cu aproximativ 1.500 de camere. Proprietarul acestui hotel, un cunoscut om de afaceri, a anunțat că închide ultimele camere rămase în circuitul turistic, pentru a le transforma în apartamente.

Hotelul celebru din București care se închide

Este vorba despre hotelul Rin Grand Hotel din București, lansat în urmă cu 15 ani. Pandemia a afectat puternic acest hotel, în contextul restricțiilor, iar Ionuț Negoiță, proprietarul acestui hotel și fost patron al clubului Dinamo București, a anunțat că închide și ultimele camere care au rămas în cercuitul turistic, pentru a le transforma în apartamente.

„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente.

Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie“, a spus pentru Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului și fratele lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, potrivit ZF.

În 2021, anul trecut mai funcționau în regim hotelier 480 din cele aproximativ 1.500 de camere pe care le avea hotelul la deschidere. Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al echipei Dinamo București, care deținea afaceri în turism, dar și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidențiale din București, a spus că o să se concentreze numai pe investiții în zona rezidențială.

„În turism aşteptăm vremuri mai bune. Vom continua investiţiile pe rezidenţial”.

La lansarea hotelului din 2007, frații Negoiță erau încrezători că cele 1.460 de camere vor fi bine primite de piață și că hotelul o să fie pe plus în numai câțiva ani. În 2012, numai o treime din capacitatea totală de cazare mai funcționa în regim hotelier, restul era tranformat în apartamente care au fost apoi scoase la vânzare.

Ionuț Negoiță a fost căsătorit cu Carmen Negoiță

Ionuț Negoiță se numără printre cei mai bogați români. Ionuț Negoiță a fost căsătorit în trecut cu Carmen Negoiță și are doi copii. Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010, după o perioadă de 11 ani de căsnicie. Carmen Negoiță se căsătorise cu fostul finanțator dinamovist, la vârsta de 18 ani.

Între timp, Carmen Negoiță și-a refăcut viața.

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, spunea Carmen, la Kanal D.

Carmen Negoiță se iubește cu politician român, pe nume Cătălin Boboc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI