Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă încredere în viitor, totul va fi bine

Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă încredere în viitor, totul va fi bine
Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022. Ce anunță astrele pentru semnele zodiacale. Ce se va întâmpla în viețile nativilor.

Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022. În această zi, toate astrele vorbesc despre dezvoltare. Pentru unele semnele zodiacale, procesul va fi unul dureros. Pentru alți nativi, va fi mai plăcut. Orice s-ar întâmpla, important este ca toți să-și amintească faptul că singurii indivizi responsabili pentru fericirea lor sunt ei înșiși.

Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022

Berbec. S-ar putea să ai de-a face cu unele situații care să te facă să te simți inconfortabil pe moment. Nu le ignora. Treci prin ele și învață toate lecțiile necesare. Te vor ajuta să te dezvolți și să ai încredere în propriile tale forțe.

Taur. Nu te grăbi spre țelurile tale. E foarte bine că ți le-ai setat și știi ce ai de făcut. Însă este important să progresezi cu pași mici și să ai încredere în ei. Nu este înțelept să depui tot efortul acum, iar apoi să regreți că nu mai ai energie să te implici.

Gemeni. Astrele te îndeamnă să ai mai mult curaj să îți exprimi propriile sentimente. Nu se merită să trăiești în teamă. Dacă nu te deschizi, nu vei risca nimic, însă nici nu vei câștiga. Nu ar trebui să privești niciodată situațiile drept un eșec încă dinainte să se desfășoare.

Rac. Se poate ca, în ultimele zile sau săptămâni, să fi supărat pe cineva care îți este foarte drag. Problema pe care trebuie să o abordezi acum este cea a orgoliului. Trebuie să înveți să privești persoana rănită în ochi și să îți ceri iertare. Până la urmă, așa vei demonstra că îți pasă într-adevăr.

Nativii care trebuie s-și ia fericirea în propriile mâini

Leu. Este foarte ușor să arunci vina pe cei din jur pentru starea ta de fericire. Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie, explică faptul că pentru propria ta bucurie ești responsabil doar tu.

Fecioară. Prietenii tăi sunt, acum, biletul spre destinația fericirii. Trebuie să investești mai mult în cadrul social. Dacă vei face asta, îți vei mări numărul de cunoștințe și, totodată, vei ști exact ce trebuie să faci pentru a te dezvolta armonios.

Balanță. Astrele anunță desfășurarea unor evenimente importante în viața ta. S-ar putea să fie vorba despre o schimbare pe plan personal sau despre o mutare inteligentă pe plan profesional. Oricum ar fi, nu îți va schimba viața decât în bine.

Scorpion. Nu te simți foarte bine în această zi. Însă nu uita că durerea este cel mai bun profesor. Încearcă să îți conștientizezi sentimentele și să accepți chiar și momentele de neplăcere.

Zodia care va fi deprimată în a doua parte a zilei

Săgetător. S-ar putea să fi rămas blocat într-o situație mai delicată. Nu te grăbi și nici nu pune presiune pe tine. Deși este posibil să nu reușești să vezi rezolvarea la problemă, persoanele din jurul tău te vor ajuta.

Capricorn. Astăzi intervine frica. Frica de progres. Trebuie să înveți să renunți la ceea ce te ține în loc și să te detașezi de situațiile neplăcute. În a doua parte a zilei, vei deveni puțin deprimat. Nu fă dramă din nimic.

Vărsător. Ai multe de oferit – și ar trebui să fii conștient de asta! Simți energia celor din jur, astfel încât ești capabil să-i atragi ca pe un magnet pe cei potriviți. Vei petrece timp de calitate, vineri, 9 decembrie, cu prietenii tăi.

Citește și: De ce suntem tentați să credem în horoscop și cum ne afectează asta viața de zi cu zi

Pești. Nu datorezi nimic, nimănui. Însă dacă vrei să fii respectat, trebuie să respecți și tu, la rândul tău. Astăzi te vei ghida după zicala „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.

Urmăriți Playtech.ro și pe