Horoscopul zeilor. Ce creatură mitologică ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Cine este Venus, zeiţa iubirii

de: Mariana Olteanu
28 06. 2023

Personalitatea fiecărei zodii este una diferită. Nativii au și plusuri și minusuri. Puțini știu că, în funcție de aceste trăsături, li se atribuie o creatură mitologică. Fiecare zodie are un zeu în spate. Află cu ce zeitate este asociată zodia ta.

Berbec

Cu toții știm că berbecii sunt semne zodiacale care pun punctul pe i atunci când e nevoie. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Ares și Marte, zeul războiului și al pasiunii. Nativii acestei zodii vor lupta mereu pentru obiectivele lor.

Taur

Taurii sunt zodii de pâmânt. Nativii acestei zodii sunt rezervați. Însă, dacă reușești să te apropii de ei vei afla că sunt niște partenerii ideali, care vor face orice să-și apere familia. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Venus, Zeița Iubirii.

Gemeni

De multe ori, gemenii reușesc să se remarce prin ideilor bune pe care le au. Perspectiva lor unică le aduce numai câștiguri, atât pe plan personal cât și pe cel profesional. În spatele acestei zodii, stă Hermes și Mercur, zeul mesageriei, al comunicării și al inteligenței.

Rac

Racii sunt zodii emoționale și sunt guvernați de Lună. Această planetă sporește romantismul. Racii vor face orice să lupte pentru familia lor. Nativii acestei zodii sunt asociați cu Artemis și Diana, zeița vânătorii și a lunii.

Leu

Leii sunt semne de foc, foarte disciplinate. Însă, în timpul liber aceștia își dau frâu liber imaginației. În spatele acestei zodii se află Apollo, zeul soarelui, al artei și al frumuseții.

Fecioară

Fecioarele sunt niște zodii foarte practice. Nativii acestei zodii sunt modești. La rândul lor, acestea sunt asociate cu Ceres și Demeter, zeița recoltelor și a fertilității pământului.

Balanță

Balanțele sunt cele mai echilibrate zodii. Felul lor a de a fi și motivația lor de căuta dreptate le va aduce armonie în viață. Acestea sunt văzute ca niște zeițe ale iubirii, frumuseții și armoniei, precum Afrodita și Venus.

Scorpion

Scorpionul reușește să atragă oameni în jurul lor datorită personalității lor misterioase. Nativii acestei zodii vor face orice pentru a-și aștinge scopurile. Scorpionul este văzut drept Hades și Pluto, zeul subpământean, al puterii și al transformării.

Săgetător

Ca și racii, aceștia sunt asociați Artemis și Diana, zeița vânătorii și a lunii. Săgetătorii sunt asociați cu această zeiță deoarece au personalitate puternică, independentă, greu de supus, în permanență mișcare și activitate.

Capricorn

Capricornii sunt zodii competitive. Însă, ambiția combinată cu perfecționismul acestei zodii  îi vor propulsa în carieră. Acest nativ este asociat cu Saturn, zeul timpului, al responsabilității și al muncii.

Vărsător

Vărsătorii se pot remarca prin ideile lor geniale. Nativii acestei zodii iubesc să muncească dar și să petreacă timp cu familia. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Uranus, zeul cerului și al inovației.

Pești

Peștii sunt zodii de apă și sunt guvernați de planeta Neptun, planeta care sporește imaginația. În spatele acestei zodii se află zeul mării, al viselor și al misticismului.

Citește și: Horoscop 28 iunie 2023. Zodia care se confruntă cu probleme în plan personal