Horoscopul sufletelor pure. Mihai Voropchievici a spus tot: ‘Ne învață să evoluăm’

Horoscopul sufletelor pure. Mihai Voropchievici a spus tot: ‘Ne învață să evoluăm’
Sufletele la indigo ne învață să evoluăm

Există ceea ce se numesc suflete pure sau suflete la indigo, care au menirea de a veni pe pământ și de a trăi o singură viață. Sufletele pure nu se mai reîncarnează, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Aceste suflete nu vin pe pământ pentru a învăța o lecție, așadar nu mai au nevoie să se reîntruchipeze.

„Ele nu au datorii karmice, nu au nicio lecţie de învăţat. Ele vin ca să înţelegem noi şi se pot întrupa în anumite zodii. Ele vin ca să ne înveţe pe noi să acceptăm schimbarea, să ne înveţe să evoluăm, ele ne îndreaptă acolo unde trebuie, ca să nu ne ducem spre prăpastie.

Sunt nişte firi geniale, creative, ele evoluează peste limitele umanităţii şi aduc binele în lume, schimbă ce e vechi cu nou şi ajung la o vibraţie superioară, dar sunt greu de înţeles, pentru că noi avem gradul nostru de înţelegere.

Aşa ne mai întrebăm de ce nu vin la noi extratereştri? Pentru că suntem greu de decodat, de înţeles, de acceptat”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la Antena 3.

Aceste suflete au șansa să nască în anumite zodii și au câteva trăsături specifice. De asemenea, ele au talente artistice care se vă de la o vârstă foarte fragedă.

„O generaţie de suflete indigo a fost în anul 2000, a fost o invazie totală, am văzut copii geniali de 3-5 ani care absolviseră liceul, sunt nişte minuni, persoane atipice care ne uimesc prin ceea ce fac”, a mai precizat numerologul.

Suflete pure și zodiile în care vin pe lume

Rac

Este o zodie foarte sensibilă și cu o empatie de care nu mulți pot da dovadă.

Ei sunt meniți să apere copiii și să aducă iubirea în lume.

Au relații bazate pe sinceritate și iubire, dar când sunt răniți se retrag și se izolează. Această zodie este cel mai adesea un astfel de suflet. Fie că sunt părinți care aduc aceste suflete în lume sau devin mentorii unui copil geniu.

Balanță

Balanțele sunt firi puternice și care acționează. Sunt oamenii care analizează mult orice decizie, care pun în aplicare proiecte pentru a apăra oamenii și natura.

O zodie care vrea armonie în lume și care au un țel pe care și-l află la vârsta maturității.

Săgetător

Acești nativi sunt foarte puternici, dar și firi practice și artistice. Pot deschide granițe între comunități și adesea fac lucruri importante în lume, pot fi cercetători sau exploratori. Ei studiază relația noastră cu energiile universului.

Din afară pot părea oameni nestatornici care vor doar să călătorească, dar ei sunt suflete pure care trăiesc doar o dată și vor să cunoască tot.

Vărsător

Vărsătorii o au o inteligență uimitoare încă din copilărie. Aceste sufelete pot fi genii și aduc la suprafață frumosul în lume. Sunt greu de înțeles și nu își fac prietenii superficiale. Ei aduc o contribuție mare umanității, pot face descopeririri uimitoare în medicină sau pot vindeca prin artă.

Pești

Pești. Această zodie este una duală. Are legături cu divinitatea și capacități de a citi semne. Pot da peste cap anumite concepte împământenite, dar sunt niște vizionari. Pot schimba lumea cu forța lor și au o spiritualitate intensă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI