Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august cu Mihai Voropchievici. Zodia care va afla un adevăr ce îi va schimba viaţa

Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august cu Mihai Voropchievici. Zodia care va afla un adevăr ce îi va schimba viaţa
Horoscopul saptamanii 26 iulie - 1 august cu Mihai Voropchievici. Zodia care va afla un adevar ce ii va schimba viata

Ultima săptămână din iulie ne aduce foarte multe surprize pe plan amoros și spiritual. Cine sunt nativii care vor suferi cel mai mult din dragoste. Zodia norocoasă care va afla un adevăr ce îi va schimba viaţa. Verifică mai jos dacă te numeri printre cei numiți.

Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august cu Mihai Voropchievici

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor să demonstreze că sunt cei mai tari și de aceea își mobilizează toate forțele atât acasă, cu partenrul de viață, cât și la locul de muncă. Lucrează foarte mult la serviciu și au toate șansele să fie promovați în următoarea lună.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de o mare surpriză în zilele următoare, spun astrele. O schimbare se va produce cât de curând pe plan sentimental, iar tu trebuie să te pregătești pentru asta.

Persoanele care sunt singure vor întâlni pe cineva, în timp ce Taurii care sunt într-o relație ar putea să se despartă de partenerii actuali.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt foarte atenți cu cei din jurul lor. Vei pregăti mici cadouri pentru cei dragi, rude, familie și prieteni, iar acest lucru îi va bucura enorm.

Rac

Nativii din Rac trec printr-o săptămână liniștită și relaxată. Ori ești plecat în concediu, într-o vacanță alături de partenerul de viață și cei mai buni prieteni, ori de bucuri de un moment de respiro doar pentru tine.

Leu

Nativii din zodia Leu se bucură de o perioadă distractivă, cu ieșiri în oraș și timp de calitate petrecut alături de persoanele cele mai dragi.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se gândesc serios la o schimbare de job. Reprezentanții acestei zodii de pământ își doresc să își schimbe locul de muncă, iar ofertele profesionale vor veni cât de curând.

Balanță

Vești bune pentru nativii din zodia Balanță. După ce ai muncit pe rupte toată vara, iată că vei fi remunerat pe măsură. Vei primi bani așa cum meriți și îți vei putea permite vacanța la care visezi de câteva luni.

Scorpion

Scorpionul intră într-o săptămână de protecţie divină totală. Parcă nu era protejat îndeajuns, dar se pare că a făcut ceva năzdrăvănii şi cineva să îl urecheze nu poate. Este sub protecţia şefului suprem.

Săgetător

Vești extraordinare pentru Săgetători. Astrele sunt de partea ta și vei avea parte de multe surprize plăcute. Te întâlnești cu o persoană din trecutul tău de care ți-a fost foarte dor.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor afla un adevăr care-i va marca pe viață. Tot ce trebuie să faci este să fii pregătit și să iei lucrurile ca atare. Nu uita! Informația înseamnă putere, indiferent de ce natură este.

Vărsător

Nativii din Vărsător se vor retrage în propria lor carapace și nu vor vorbi cu nimeni pentru o perioadă. Trece printr-o perioadă dificilă și are nevoie de oamenii dragi lângă el.

Pești

Nativii din Pești se pregătesc de o vacanță binemeritată. Astrele îți recomandă să-ți faci bagajele și să te bucuri de timp pentru tine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI