Horoscopul runelor 4-10 iulie. Zodia care va avea parte de belșug, conform lui Mihai Voropchievici

de: Bișinicu Andreea
04 07. 2022

În perioada 4 – 10 iulie, runele au pregătit o serie de schimbări extraordinare pentru cei 12 nativi ai horoscopului european. Ce zodii se vor bucura de belșug din plin și cine sunt cei care primesc un semn de la Univers. Numerologul Mihai Voropchievici de la Antena 3 dă tot din casă.

Ce ne rezervă horoscopul runelor în perioada 4 – 10 iulie

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt puși pe ceartă în această perioadă. Poate ar fi bine să te liniștești și să îți păstrezi calmul, ca să nu complici anumite lucruri în familie.

Taur

Nativii din zodia Taur primesc un mesaj dublu de la divinitate. Trebuie să se relaxeze și să nu se mai preocupe de problemele din jurul lor. Totul se va rezolva, spune Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar face bine să lase grijile legate de trecut la o parte, deoarece viitorul le aduce multe surprize plăcute. Vor avea parte de o săptămână profitabilă.

Rac

Nativii din zodia Rac se confruntă cu probleme de natură amoroasă. Runele anunță o schimbare incredibilă acasă, în cuplu. Totul se întâmplă cu un scop.

Leu

Pentru nativul din zodia Leu, totul merge strună în această perioadă. Vei avea parte numai de noroc și prosperitate, pe toate planurile.

Fecioară

Nativii Fecioară trec prin transformări radicale:

„Are cam multă viteză. Dacă nu forţează mâna norocului, va avea parte de lucruri frumoase, care sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte. Să nu se grăbească.”

Balanță

În perioada 4 – 10 iulie, lucrurile încep să devină din ce în ce mai bune pentru nativii Balanță. Primești un cadou extraordinar de la cineva drag. Bucură-te de moment.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion vor face o călătorie de neuitat, în următoarea perioadă. Sunt fericiți și au parte de noroc în dragoste.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător se confruntă cu o situație delicată la actualul job. E necesar să îți consolidezi poziția acasă și la actualul loc de muncă. Se anunță câteva probleme pe viitor.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se bucură de belșug, iubire și fertilitate. Dacă vrei să întemeiezi o familie, acesta este cel mai pro

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări radicale în viața lor, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Pești

Nativii din zodia Pești vor întâlni o dragoste pasională și extrem de intensă. Sunt extrem de norocoși.