26 oct. 2021 | 15:04

Horoscopul runelor 26-31 octombrie 2021. Mihai Voropchievici anunță zodia care are succes în tot ceea ce face

Horoscop
Horoscopul runelor 26-31 octombrie 2021. Mihai Voropchievici anunță zodia care are succes în tot ceea ce face
Horoscop Mihai Voropchievici. Ce zodie atrage norocul

Unii nativi o să aibă parte de foarte mult noroc în această perioadă! Mihai Voropchievici a anunțat că există persoane care o să ajungă pe culmile succesului, așa că trebuie să profite de tot ce li se oferă pentru a se bucura de unele dintre cele mai frumoase momente.

Mihai Voropchievici a realizat previziunile astrale folosindu-se de horoscopul runelor, potrivit Antena 3. Există nativi care trebuie să afle imediat ce li se pregătește în perioada 25-31 octombrie 2021 pentru a nu lăsa norocul să le scape printre degete.

Berbec

Berbecii se bucură de multe momente frumoase în viața amoroasă. Aceștia pot să aibă parte de o nouă poveste de dragoste plină de pasiune, așa că trebuie neapărat să nu ignore sentimentele care îi cuprind! În ei pot să se trezească sentimente profunde pe care nu le-au mai simțit de mult.

Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal se mobilizează în săptămâna aceasta pentru a rezolva diverse probleme. Taurii trebuie să își amintească că nu pleacă la război și să rămână calmi orice s-ar întâmpla. În cazul în care nativii se folosesc de răbdare, totul o să se rezolve de la sine.

Gemeni

Acești nativi sunt printre cei mai norocoși din zodiac! Ei o să primească vești incredibile, o să aibă parte de belșug și fertilitate, iar cele mai importante dorințe o să fie îndeplinite. Nativii o să aibă parte de momente cu adevărat frumoase în această perioadă.

Rac

Racii sunt nevoiți să dea piept cu o problemă de care au fugit în ultima perioadă. Aceștia trebuie neapărat să găsească o rezolvare, așa că sunt sfătuiți să apeleze la ajutorul oamenilor dragi ori de câte ori au nevoie. O discuție le poate schimba total modul în care gândesc!

Leu

Acești nativi o să aibă parte de o schimnbare plăcută! Leii o să ajungă în sfârșit unde își doresc după ce au muncit din greu. Cei aflați sub acest semn zodiacal pot să înceapă să culeagă roadele muncii lor pentru a cunoaște succesul la care visează de mult prea mult timp.

Fecioară

Fecioarele sunt protejate într-un mod divin. Acești nativi sunt feriți de gurile rele și de orice energie negativă, așa că pot să facă orice își doresc. Persoanele răutăcioase nu au nicio șansă să se apropie de Fecioare, mai ales pentru că optimismul lor este de neclintit.

Balanță

Balanțele trec printr-o perioadă în care orice dorință pe care o au pare ușor de atins. Nativii au parte de protecție astrală, așa că succesul lor este garantat dacă aleg să muncească mult, să fie îndrăzneți și curajoși pentru a ajunge unde își doresc.

Scorpion

Scorpionii trebuie să rămână pe poziții orice se întâmplă. Acești nativi sunt nevoiți să fie puternici în fața provocărilor, mai ales pentru că abilitățile lor o să fie puse la încercare. Răbdarea reprezintă cheia succesului pentru ei, iar perioada grea o să le ofere multe lecții valoroase.

Săgetător

Cei guvernați de acest semn zodiacal sunt nevoiți să se ferească de certuri pentru a nu scoate la iveală o latură care nu îi caracterizează. Ei pot să fie catalogați ca fiind oameni răi, așa că este bine să se gândească de două ori înainte de a se implica într-o discuție.

Capricorn

Capricornii încep să își piardă răbdarea atunci când observă că nu primesc lucrurile la care visează. Ei sunt sfătuiți să nu se grăbească și să facă pași mici, dar siguri. Aceștia o să realizeze că tot ceea ce este frumos vine greu, dar merită osteneala.

Vârsător

Nativii ce se află sub acest semn zodiacal trebuie să își consolideze poziția din punct de vedere profesional și social. Mai mult, relația lor poate să se transforme într-o căsătorie la finalul anului, însă până atunci este important să se ocupe și de alte aspecte din viața lor.

Pești

Peștii o să aibă parte de mai multe semne în perioada aceasta și o să primească un mesaj important dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Ei trebuie să fie cât se poate de comunicativi pentru a purta discuții cât se poate de benefice și frumoase.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
EVZ.ro
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Se schimbă Revolut pentru România. Ce vor putea să facă acum clienții
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capital.ro
Locul de pe Pământ unde aurul iese singur la suprafață. Cel care l-ar strânge ar câștiga 6.000 de dolari pe zi
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro