Horoscopul runelor 20 – 26 septembrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se va logodi

Horoscopul runelor 20 – 26 septembrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se va logodi
Zodia care pierde bani

O zodie urmează să aibă o surpriză de proporții. Vor face un pas important în viața lor și se logodesc. Între timp, alți nativi sunt extrem de norocoși din punct de vedere al banilor.

Horoscopul runelor 20 – 26 septembrie

Cel mai bine este să te organizezi astfel încât să poți să își rezolvi responsabilitățile de zi cu zi. Fă-ți o imagine clară asupra lucrurilor pe care le ai de rezolvat și apoi ia-le pe rând.

Berbec

Singurătatea nu e neapărat o pedeapsă, ci poate fi o perioadă în care să te liniștești și să de redescoperi pe sine. Nu intra într-o relație imediat ce ai ieșit din alta, ci dă-ți timp să te vindeci. La muncă poți primi vești foarte bune.

Taur

Tu sau partenerul doriți să duceți relația la un alt nivel. Poate fi vorba despre mutatul împreună sau poate o logodnă. Poți primi un venit suplimentar în urma muncii tale.

Gemeni

Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât vei avea mai puține griji în viitor. Concentrează-te pe tine și pe sănătatea ta și lucrurile vor fi bune pentru tine. Pe plan sentimental, pot exista câteva certuri.

Rac

O săptămână ideală pentru a relua egătura cu oameni dragi din viața ta cu care nu ai mai vorbit de mult. Nu intra în discuții delicate și rezumă-te la lucruri comune. În plan sentimental, lucrurile nu stau prea bine, dar ia totul ușor.

Leu

E momentul în care trebuie să fii matur și responsabil în tot ceea ce faci. Încearcă să fii sincer cu tine însuți. În plus, poți avea parte de o surpriză de proporții pe plan sentimental. Poți primi inelul de logodnă.

Fecioară

Ai grijă de sănătatea ta și nu mai exagera cu mâncarea. Odihnește-te mai bine și organizează-te din punct de vedere al meselor. E bine să faci sport ca să te simți mai bine în corpul tău.

Balanță

Relația ta nu merge chiar ca pe roate. Încearcă să rezolvi lucrurile cu partenerul tău și nu lăsa problemele să se acumuleze pentru că vei avea de suferit.

Scorpion

Șeful tău îți suflă în ceafă și vrea să dai tot ce e mai bun din tine. E șansa ta să te faci observat și să te implici, poate îți va crește salariu și vei avansa într-o poziție mai bună. Pe plan sentimental, lucrurile pot lua o turnură surprinzătoare.

Săgetător

O săptămână plină de excese pe toate planurile. Ai face bine să îți iei sănătatea mai în serios și să ai mai multă grijă de tine. Odihnește-te mai mult și fii mai cumpătat cu toate.

Capricorn

Concentrează-te pe relația ta și fii pozitiv. Comunică cu partenerul orice te deranjează și aveți discuții sincere. Nativii acestei zodii pot pierde niște bani în viitorul apropiat.

Vărsător

Poți să începi activitatea la un nou loc de muncă. Ai grijă la atitudine și ascultă-i pe cei din jur mai mult. Relația cu familia nu e prea bună, dar se poate remedia cu calm și răbdare.

Pești

Ai mult timp liber și asta te ajută să faci o introspecție care e foarte binevenită. O săptămână cu dragoste, liniște și energie bună te așteaptă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI