14 sept. 2021 | 09:43

Horoscopul relațiilor eșuate. Zodia care se simte mizerabil după o despărțire

Horoscop
Horoscopul relațiilor eșuate. Zodia care se simte mizerabil după o despărțire
Horoscopul relatiilor esuate. Zodia care se simte mizerabil dupa o despartire

Atunci când trecem printr-o despărțire, unii nativi suferă mai mult decât ceilalți. În timp ce unele zodii stau o perioadă singure pentru a-și vindeca rănile, alți reprezentanți ai zodiacului sunt deja implicați într-o altă relație pentru a trece mai ușor peste separare. Cine sunt nativii care nu pot sta singuri.

Cum suferă zodiile după o despărțire

Berbec

După o despărțire, nativii din zodia Berbec sunt, de obicei, cei care se simt ușurați de faptul că și-au redobândit libertatea. Sunt capabili să te sune și să te caute doar pentru a se asigura de faptul că separarea a fost din cauza ta și nu a lor.

Taur

Nativii din zodia Taur preferă să sufere în liniște, nu sunt persoane care să-și exteriorizeze sentimentele, mai ales atunci când sunt nostalgici. Reprezentanții acestei zodii de pământ sunt orgolioși și nu vor recunoaște că trec printr-o pasă proastă.

Gemeni

Reprezentanții zodiei Gemeni sunt persoane extrovertite, colerice dar cu suflet bun. Acești nativi trăiesc orice sentiment la intensitate maximă, iar atunci când ies dintr-o relație serioasă vor suferi precum un copil abandonat. Bărbații acestei zodii vor face tot posibilul pentru a se întoarce la persoana iubită.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt persoane echilibrate, boeme și sensibile. Cu toate acestea, reprezentanții acestei zodii de apă sunt foarte raționale când vine vorba de statutul lor amoros și știu cum să gestioneze o despărțire în așa fel încât să nu sufere prea mult după fostul partener.

Leu

Foc și pară, cam așa s-ar descrie starea de spirit a unui nativ din zodia Leu după ce s-a despărțit de partenera sa de viață. Temperamentali și orgolioși din cale afară, nativii Leu nu-și vor recunoaște niciodată greșelile, dar vor suferi în tăcere, departe de ochii lumii.

Fecioară

Cuceritorul renumit al zodiacului, bărbatul Fecioară este considerat un fel de Don Juan printre astre. El nu suferă, ci pune pe jar inimile celorlalți din jurul său. Veșnic dornic de aventură, nativul din Fecioară nu se grăbește să ajungă la altar.

Balanță

Cei mai loiali nativi din horoscopul european, cei din zodia Balanță iubesc din tot sufletul, iar atunci când ies dintr-o relație serioasă, de lungă durată, nu se grăbesc să se reîndrăgostească, ci preferă să stea o perioadă singuri pentru a-și vindeca rănile. Acest proces poate dura luni sau chiar ani de zile, dar atunci când își revin complet sunt pregătiți să iubească din nou, fără rezerve.

Scorpion

După despărțire, bărbatul Scorpion va trebui să aleagă între a te ignora sau a încerca să reînceapă relația. Un lucru este cert, acești nativi sunt extre de răzbunători și vor face orice le stă în putere pentru a te face să regreți că v-ați separat.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt aventurieri și adoră să sară din floare în floare. Nu se implică în relații serioase, iar atunci când partenera lor de viață decide să rupă relația, acești reprezentanți ai zodiei de foc răsuflă ușurați că și-au redobândit libertatea. Nu aștepta lângă telefon, pentru că nu te va suna.

Capricorn

Bărbatul din Capricorn este obsedat de ideea de control și nu poate accepta faptul că v-ați despărțit. Este exagerat de critic, iar dacă vă veți împăca, te va face să crezi mereu că separarea a fost doar din vina ta.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt persoane reci, calculate și introvertite. Se plictisesc destul de repede și speră mereu să găsească ceva nou pentru a le capta interesul. Atunci când se despart de persoana iubită, nativii acestei zodii dezvoltă un mecanism de apărare pentru a nu suferi. Vărsătorii se vor arunca în brațele primei persoane pe care o vor întâlni, pentru a uita de suferință.

Pești

Bărbatul din zodia Pești știe cum să facă pentru a te manipula. Va încerca să reia relația și va juca rolul de victimă pentru a te convinge că nu vei găsi altă partidă mai bună.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro