02 mart. 2021 | 08:26

Horoscopul primăverii 2021. Zodiile care își schimbă viața în următoarele 3 luni

Horoscop
Horoscopul primăverii 2021. Zodiile care își schimbă viața în următoarele 3 luni
Horoscopul primăverii 2021

Primăvara este considerată anotimpul renașterii, deci cu siguranță finalul ”hibernării” anunță, odată cu apariția ghioceilor, un apel de trezire din punct de vedere astrologic. Care vor fi provocările pe care zodiile le vor avea de înfruntat în următoarele trei luni? Ce nativi își vor schimba viața?

Horoscopul primăverii 2021. Previziunile astrelor

Berbec

Primăvara este un început dificil pentru tine. Vei avea parte de câteva dezamăgiri pe plan personal, dar mai târziu vei realiza că nimic nu este întâmplător. Oricum, va fi nevoie să te înarmezi cu multă răbdare.

Taur

Ești mai determinat ca niciodată să primești în viața ta schimbări majore. Vei reuși tot ce ți-ai propus tocmai în luna mai, când Venus în zodia Taur va face un trigon cu Pluto în Capricorn.

Gemeni

Este posibil să apară probleme financiare care să-ți adune toate grijile la un loc, îndeosebi în prima jumătate a lunii martie, când planeta Mercur va tranzita zodia Pești. Nu te demoraliza, vor urma zile mai bune, de pildă, în mai, când astrele ți-au rezervat câteva surprize, în special pe plan sentimental.

Rac

Vei avea curaj să faci tot ceea ce dorești, indiferent dacă este vorba de a-ți dezvălui sentimentele ori de a rezolva o neînțelegere. Ești impulsionat de Luna Nouă din zodia Balanței, ceea ce va avea loc la finalul lunii martie, ce pentru tine va însemna apogeul. Vei fi destul de solicitat.

Leu

Ai parte de emoții amestecate. Frustrările și evenimentele neprevăzute îți vor tulbura relația de cuplu, dar și viața profesională. Încearcă să-ți menții moralul ridicat. Ar fi bine, de asemenea, să îți schimbi puțin atitudinea față de persoanele din jur, căci de multe ori ai un mod prea agresiv de a te impune.

Fecioară

Ești influențat de Soarele din Berbec, în conjuncție cu Mercur în Berbec, astfel că vei primi o doză suplimentară de energie și vei avea ocazia să strălucești. Vei fi productiv și dinamic. Acordă mai multă atenție, în schimb, bugetului tău, fiindcă e posibil să pierzi o sumă mare de bani în martie.

Balanță

Primăvara aceasta va fi benefică pentru tine, atât timp cât ești perseverent în ceea ce faci. Este posibil să fii ajutat și de o persoană apropiată, poate un prieten sau o rudă.

Scorpion

Ești o persoană disciplinată, iar această calitate îți va asigura succesul. A doua parte a lunii mai, când planeta Marte va tranzita zodia Racului, în trigon cu Neptun în zodia Pești, îți va aduce câștiguri neașteptate fără să depui prea mult efort. Ai grijă ce faci cu banii.

Săgetător

Lasă-te dus de val și acționează pe baza instinctului, este sfatul astrelor pentru tine în această primăvară. Cu cât diseci, cu atât îți vor scădea șansele de reușită.

Capricorn

Este timpul să zâmbești! Ești răsfățatul astrelor în această primăvară. Ai parte de noroc pe toate planurile vieții și impulsul suplimentar de care aveai nevoie.

Vărsător

Ai parte de moemnte dureroase în această primăvară. Nu este momentul ideal pentru a face lucruri mărețe. Pe de altă parte, ai putea să te confrunți cu sentimente contradictorii în privința partenerului, ceea ce ar putea provoca discuții aprinse în casă. Vei găsi sprijin într-o persoană din viața ta.

Pești

Folosește-ți timpul cu înțelepciune și treci la schimbare. Bați pasul pe loc, iar lucrurile se întâmplă în jurul tău, în loc să se întâmple și în viața ta. Este momentul să faci o schimbare în carieră.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro