Horoscopul lunii octombrie 2020 – 12 avantaje și 12 dezavantaje ale fiecărei zodii în parte

Semn zodiacal.

Suntem mereu fascinați de ceea ce spune semnul nostru zodiacal despre viețile noastre, indiferent dacă este vorba despre semnele care sunt cele mai compatibile sau modul în care fiecare semn zodiacal rezolvă conflictul în relații. Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei zodii conform site-ului www.bustle.com.

12 avantaje și 12 dezavantaje ale semnelor zodiacale în luna octombrie 2020

După cum spune horoscopul lunii octombrie 2020, suntem chemați să ne concentrăm mai puțin pe ego-urile noastre și mai mult pe modalitățile prin care putem să ne prezentăm altora.

Dacă te afli în zodia berbec (21 martie-19 aprilie)

Horoscopul lunii octombrie 2020 vă cere să vă concentrați puțin mai puțin asupra dumneavoastră și să fiți mai atenți la lucrurile pe care le faceți (sau nu le faceți) care îi afectează pe ceilalți.

Avantaje: odată cu carieră renaște și starea de sănătate și bunăstarea.

Dezavantaje: este posibil să fie nevoie să purtați conversații mai dure sau să vă cereți scuze.

Dacă te afli în zodia Taur (20 aprilie-20 mai)

Dacă v-ați simțit degradat în ultima perioadă, horoscopul lunii octombrie 2020 prezice că vă reveniți fizic și mental. Energia ta creativă revine cu toată forța, așa că scufundă-te în acel proiect creativ, obsedează-te de un hobby și profită de talentele tale.

Avantaje: energia creativă este terapie pentru dumneavoastră.

Dezavantaje: este timpul să aduceți mai mult echilibru nutriției și programului dumneavoastră și să aveți grijă la modul în care comunicați.

Dacă te afli în zodia Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luați în considerare horoscopul lunii octombrie 2020 pentru reglarea fină și revizuirea, abilităților, muncii și gestionării afacerilor dumneavoastră de zi cu zi.

Împrospătarea spațiului de locuit și îmbunătățirea confortului vor ajuta la compensarea stresului. În general, veți primi undă verde luna aceasta pentru a vă concentra în mare măsură pe bucurie. Povestea devine interesantă.

Avantaje:  Împrospătarea spațiului de locuit și îmbunătățirea confortului vor ajuta la compensarea stresului.

Dezavantaje: Nivelurile de stres ar putea crește.

Dacă te afli în zodia rac (21 iunie-22 iulie)

După horoscopul lunii octombrie 2020, vi se cere să vă amintiți și să recunoașteți cât de talentat sunteți. Nu numai că vă va ajuta să evitați căutarea în afara dumneavoastră pentru regăsire, ci vă va ajuta să vă amintiți că nu trebuie să rămâneți în jurul locurilor în care nu sunteți apreciați. 

Avantaje: aveți farmecul și inteligența necesare pentru a ajunge acolo unde vreți.

Dezavantaje: fiți atent la drama prin care puteți trece alături de familie.

Dacă te afli în zodia Leu (23 iulie-22 august)

Horoscopul lunii octombrie 2020, spune că, deși nu trebuie să aveți întotdeauna dreptate sau să aveți în ultimul cuvânt, ar trebui să susțineți ceea ce credeți. Și dacă există ceva pentru care ați tăcut prea mult timp, acest lucru s-ar putea schimba luna aceasta, și anume familia sau o problemă legată de casă.

Avantaje: se îmbunătățesc lucrurile financiar.

Dezavantaje: este posibil să fiți nevoit să vă întoarceți la unele lucruri spuse.

Dacă te afli în zodia fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești demn, Fecioară. Acesta este mesajul pe care trebuie să-l rețineți din horoscopul lunii octombrie 2020, deoarece nesiguranțele dumneavoastră ar putea să apară. Ești împins să iubești totul despre tine, nu doar părțile frumoase. Totuși, acesta ar putea fi un moment bun pentru a investi în lucruri care vă fac să vă simțiți bine pe dinăuntru și pe exterior, în timp ce lucrați la încrederea în sine cu privire la valoarea dumneavoastră și pentru a vă asigura că alții o știu.

Avantaje: sunteți pe calea cea bună.

Dezavantaje: prea, țineți cont de banii și cuvintele voastre.

Dacă te afli în zodia Balanță (23 sept. – 22 oct.)

Horoscopul lunii octombrie 2020 spune că s-ar putea să descoperiți că este mai bine să fiți singuri și să faceți ceea ce vă face fericiți, mai degrabă decât să vă încredeții în oameni care vă iau de la sine înțeles sau vă depășesc în mod constant limitele. Octombrie îți dă undă verde să te concentrezi asupra ta.

Avantaje: ai undă verde pentru schimbare.

Dezavantaje: bugetul a putea avea de suferit.

12 avantaje și 12 dezavantaje ale horoscopului lunii octombrie 2020.
Horoscopul lunii octombrie 2020.

Dacă zodia ta este Scorpion (23 oct. – 21 noi.)

Ești chemat să fii mai hotărât în legătură cu persoanele sau lucrurile care îți atrag atenția după horoscopul lunii octombrie 2020, deoarece nu toate lucrurile merită atenție. Practicarea artei detașării și a obiectivității vă va economisi dureri de cap și nopți fără somn, la fel cum vă bazați pe prieteni și comunitate pentru dragoste și sprijin.

Avantaje: credința plus efortul duc la succes.

Dezavantaje: prea, ești încurajat să lucrezi la construirea mușchilor tăi spirituali. 

Dacă zodia în care te afli este Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sunteți împins să vă concentrați mai mult pe termen lung în horoscopul lunii octombrie 2020, decât pe termen scurt. Nu este suficient doar să îți dorești ceea ce vrei, dar va trebui să faci pași pentru a ajunge acolo.  Calea care trebuie urmată va fi dezvăluită în curând. Deocamdată, evita bârfele și stai cu ochii pe propria hârtie.

Avantaje: în ceea ce privește cariera, munca ta grea dă roade.

Dezavantaje: vă descurajați și renunțați dacă lucrurile nu se reunesc imediat.

Dacă te afli în zodia Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Sprijiniți-vă pe alții, Capricorni, este mesajul din horoscopul lunii octombrie 2020. Aceasta este o temă importantă pentru dumneavoastră în această lună, deoarece aflați că nu puteți face totul (și nici nu ar trebui să faceți) singur. Prieteniile ar putea deveni un pic lipicioase, deoarece sunteți chemat să fiți mai direct în comunicarea nevoilor dumneavoastră sau a modurilor. Fii încrezător în ceea ce ai de oferit.

Avantaje: octombrie vă oferă posibilitatea de a vă duce cariera mai departe decât ați avut-o în ultima vreme.
Dezavantaje: aveți nevoie de sprijin.

Dacă te afli în zodia Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ai putea fi ușor de captat în dramă și ceartă meschine acum, dar horoscopul lunii octombrie 2020 îți cere să fii mai cu discernământ și în strânsă legătură cu lucrurile la care alegi să răspunzi sau să recunoști lucrurile pe care nu le faci. Practicați discreția. 

Avantajevă deschideți către un punct de vedere diferit sau să învățați ceva nou.
Dezavantaje: s-ar putea să descoperiți că s-ar putea să nu aveți încredere în ceva sau despre cineva cum ați fost cândva.

Dacă te afli în zodia Pești (19 februarie-20 martie)

Așteptați-vă să fiți expulzați din zona dumneavoastră de confort, prezice horoscopul lunii octombrie 2020, pe măsură ce sunteți chemat să vă deschideți către oameni noi, gusturi noi și noi moduri de a face lucrurile. Ceea ce te-a captat în trecut nu va funcționa acum pentru tine, motiv pentru care este nevoie de această ascensiune. Acestea fiind spuse, nu luați lucrurile la valoarea nominală. Investigați în continuare.

Avantaje: vă veți consolida încrederea în voi înșivă.
Dezavantaje: vă confruntați cu ceea ce vă sperie
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI