Horoscopul iubirii pentru prima jumătate a lunii august 2023. Cine îşi întâlneşte jumătatea, zodia lovită de Cupidon

de: Manolică Anca
05 08. 2023

Mai este încă o lună de vară, suficient pentru a te îndrăgosti și ”bifa” ceea ce spune piesa trupei Vama Veche: ”Vara asta am să mă îndrăgostesc”. Ei bine, haide să vedem ce ne rezervă astrele în ceea ce privește iubirea în august 2023. Ce nativi își vor găsi jumătatea, dar și care dintre ei vor pune punct relației în care se află.

Horoscopul iubirii pentru prima jumătate a lunii august 2023

Berbec

În luna august, nativii din zodia Berbec se pot aștepta la un val de energie romantică. Cei singuri au șanse mari să întâlnească pe cineva special, în timp ce relațiile existente ar putea deveni mai intense. Cu toate acestea, menținerea echilibrului și evitarea acțiunilor impulsive sunt extrem de importante pentru sănătatea unui cuplu.

Taur

Taurii vor avea parte și ei luna aceasta de stabilitate și siguranță în viața amoroasă. Conexiunile emoționale se vor aprofunda și se vor pune multe pietre la cărămida încrederii în această perioadă favorabilă. Celibatarii se pot simți atrași de parteneri de încredere, în timp ce relațiile existente ar putea cunoaște un angajament reînnoit.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, ultima lună de vară oferă o perioadă de aventură și explorare în lumea iubirii. Pofta de varietate și de experiențe noi poate duce la conexiuni pasionale. Cu toate acestea, este important să fie prudenți pentru a evita afectarea angajamentelor pe termen lung.

Rac

Această lună vești ceva mai puțin bune pentru Raci. Auto-reflecția ajută la o mai bună înțelegere a propriilor nevoi emoționale, fapt pentru care sunt șanse ca unii nativi să realizeze că nu se află în relația potrivită. Comunicarea eficientă este vitală.

Leu

În prima jumătate a lunii august, unii Lei s-ar putea simți epuizați pe plan sentimental. Au obosit să simtă că doar ei trag de relație, fapt pentru care vor simți nevoia să facă unele schimbări în viața lor. Așadar, sunt șanse ca unele relații să se sfârșească în această perioadă dacă problemele nu vor fi rezolvate.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, luna august se învârte în jurul stabilității și a simțului practic la acest capitol. Prin urmare, cei singuri vor căuta parteneri care împărtășesc valori similare și obiective pe termen lung. Relațiile existente prosperă prin loialitate și sprijin necondiționat, în timp ce comunicarea clară cu privire la nevoile personale este esențială.

Balanță

Lucrurile nu vor sta prea bine nici în cazul Balanțelor. Se vor simți nesiguri, fapt pentru care vor acționa în consecință. Din cauza stării lor proaste, conflictele cu partenerul de viață vor fi destul de frecvente, ceea ce ar putea duce la o ruptură definitivă.

Scorpion

Ultima lună de vară promite intensitate și pasiune pentru nativii din zodia Scorpion. Conexiuni emoționale profunde și experiențe transformatoare îi așteaptă. Cei singuri pot fi atrași de personalități enigmatice și magnetice. Relațiile existente pot suferi schimbări profunde care să întărească sau nu legătura.

Săgetător

Pentru Săgetători, noua lună aprinde dorința de libertate și independență în dragoste. S-ar putea să caute explorarea și să îmbrățișeze deschiderea, fapt pentru care ce care se află într-o relație vor simți nevoia de a comunica mai mult și mai deschis. Partenerii trebuie să le țină pasul dacă vor să continue pe mai departe.

Citește și: Zodiile care te ajută în orice situaţie. Sunt inimoase, lasă tot pentru tine. E bine să le ai aproape!

Capricorn

Luna august aduce stabilitate și angajament în viața amoroasă a Capricornului. Aceștia pot căuta parteneriate pe termen lung construite pe încredere și valori comune. Cei singuri se pot simți atrași de persoane de încredere și cu picioarele pe pământ. Relațiile existente se pot aprofunda prin loialitate și sprijin reciproc.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de multe provocări la începutul lunii care le vor pune răbdarea și sentimentele la grea încercare. Cei care vor reuși să facă față și să treacă cu brio peste toate, vor avea parte de pace și armonie în relația.

Pești

Luna august pune accentul pe profunzimea și sensibilitatea emoțională pentru Pești. Cei singuri se vor confrunta cu îndoieli, iar inima le va fi împărțită între cineva din trecut și o persoană pe are au cunoscut-o recent. Atenție la ceea ce își doresc!

Citește și: Horoscop săptămânal 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. Taurii fac bani, au succes în carieră. Atenţie la relaţii, însă!