Horoscopul iubirii pentru octombrie 2022. Zodia care va trebui să spună „Adio!” luna viitoare, lucrurile se înrăutăţesc

Horoscopul iubirii pentru octombrie 2022. Zodia care va trebui să spună „Adio!” luna viitoare, lucrurile se înrăutăţesc
Horoscopul iubirii pentru octombrie 2022.

Luna octombrie aduce multe schimbări pe plan amoros, pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european. Unele zodii vor trăi idile ca în povești, în timp ce alții se tem să riște totul din dragoste. Verifică dacă te numeri sau nu printre norocoșii lui Brumărel.

Horoscopul dragostei octombrie 2022

Berbec

Nativul din zodia Berbec va fi extrem de preocupat de viața lui sentimentală. Ai grijă de nevoile partenerului tău de viață și încerci să prioritizezi dorințele lui. Ai grijă să nu te pierzi pe tine în acest proces.

Taur

În luna octombrie 2022, nativii din zodia Taur primesc răspunsurile pe care le așteptau. Fie te așteaptă o nouă provocare în plan profesional, fie o nouă iubire îți va bate la ușă.

Gemeni

În luna următoare, nativii Gemeni își vor demonstra sentimentele pentru partener prin declarații siropoase și plănuirea unei excursii în străinătate.

Rac

Nativul din zodia Rac se simte singur în luna octombrie. Deși abia te-ai despărțit de partenerul de viață, te concentrezi pe tine și pe propriile nevoi. În carieră totul merge strună.

Leu

Nativul din zodia Leu are parte de ghinion în dragoste, în luna octombrie. Nu știi cum să treci mai repede peste suferință, iar persoana pe care tu o îndrăgești te supune la tot felul de teste.

Fecioară

În octombrie 2022, nativii din zodia Fecioară s-ar putea lovi de anumite probleme în cuplu. Ai parte de certuri urâte cu partenerul de viață, iar unii dintre reprezentații acestei zodii de pământ vor avea parte de anumite provocări.

Balanță

Octombrie este luna nativilor din zodia Balanță, perioada în care ei se simt cel mai bine și sunt extrem de energici.

Vei cheltui mai mulți bani decât de obicei și s-ar putea să pleci într-o călătorie de neuitat. Dragostea poate veni oricând în viața ta, deoarece nu duci lipsă de pretendenți.

Scorpion

Te concentrezi pe siguranța ta financiară. Vrei să obții mai mulți bani și ești pe cale de a obține un proiect bănos. Din păcate, te vei despărți de partenerul de viață în luna octombrie.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător se va reconcilia cu persoana iubită. Cu toate astea, astrele te sfătuiesc să fii atent la persoanele din jur care îți vor răul.

Capricorn

Te bucuri de multe surprize și cadouri în luna octombrie, deoarece nativul Capricorn va fi extrem de răsfățat de partenerul său de viață.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător apelează la introspecție. Ai trecut printr-o despărțire, recent, sau ești pe cale de a te separa de cel pe care-l considerai omul perfect.

Pești

Romanticul incurabil al zodiacului are parte de o lună plină de aventuri, idile, provocări și povești interesante.