08 aug. 2022 | 18:40

Horoscopul florilor de vară. Ce plantă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Horoscop
Horoscopul florilor de vară. Ce plantă ţi se potriveşte în funcţie de zodie
Horoscopul florilor de vară. Ce plantă ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal. Află secretele astrologiei.

Astrologia poate să aibă întrebuințări la care probabil nu te-ai gândit niciodată. Dacă ești un fan sau o admiratoare a florilor și îți place să te îngrijești de ele, încearcă să descoperi ce spun astrele despre cele care se potrivesc personalității tale. Află în continuare care sunt florile perfecte pentru semnul tău zodiacal. Iată ce arată horoscopul florilor de vară!

Horoscopul florilor de vară

Berbec: Trandafir. Berbecul este o fire independentă, motiv pentru care această floare i se potrivește de minune. Trăsăturile de perseverență, pasiune, îndrăzneală, curaj, puterea de afirmare și de materializare a dorințelor ale nativilor din acest semn zodiacal se mulează foarte bine cu personalitatea trandafirului.

Taur: Dalie. Pentru zodia Taur, guvernată de Venus, nicio floare nu este mai potrivită decât dalia, cu jocurile sale de culori specifice. Este absolut necesar să o ai în preajmă, fiindcă pe cucerește întotdeauna. Datorită faptului că poate oferi mereu un decor ușor diferit casei tale și totuși să o păstreze călduroasă, este opțiunea perfectă pentru acești nativi.

Gemeni: Floarea-soarelui. Acești nativi adoră să se afle mereu în lumina reflectoarelor. Prin urmare, orientarea spre o floare care face trimitere la un astru personal nu ia pe nimeni prin surprindere. Nativii acestei zodii au foarte generoși și plini de dinamism. Poate să pară greu să ții pasul cu ei, însă magnetismul pe care îl vei simți te va cuceri instant.

Rac: Margarete. Semn de apă, Racul apreciază întotdeauna perseverența și îndrăzneala. Credința și loialitatea se numără și ele printre trăsăturile de personalitate care se mulează perfect pe caracterele margaretelor. Selectivitatea acestor flori face trimitere la sensibilitatea și candoarea nativilor din acest semn zodiacal, care sunt mai ușor de rănit decât probabil crezi.

Ce floare se potrivește acestor nativi

Leu: Regina nopții. Acești nativi merită o floare care să fie pe măsura semnului regal al zodiacului. Nu pot fi mulțumiți cu orice, datorită trăsăturilor de personalitate pe care le prezintă. Nu degeaba sunt leii horoscopului. Regina nopții, o floare cu un miros suav și totuși foarte apreciată în rândul plantelor ornamentale, înflorește doar noaptea.

Fecioară: Crăițe. Nativii acestui semn zodiacal sunt cunoscuți ca fiind cei mai sufletiști din întregul zodiac. Bunătatea lor întrece absolut orice limită. Ei nu sunt în stare să rănească nici măcar o muscă. Acesta este și motivul pentru care crăițele se potrivesc foarte bine cu personalitățile nativilor. Planta, care este originară din Mexic și poartă numele zeului etrusc Tages, este întruchiparea frumuseții și a puterii.

Balanță: Condurași. Balanța are nevoie întotdeauna de echilibru și armonie în locuință. Din acest motiv, plantele, folosite deopotrivă pentru motive decorative, cât și ca plantă pentru sănătate, este varianta potrivită care să coincidă cu starea semnului zodiacal în cauză.

Scorpion: Garofițe. Aceste flori firave, însă parfumate și cu culori vibrante se potrivesc de minune cu personalitatea nativilor din acest semn zodiacal. Scorpionii sunt fani ai locurilor pline de misticism. Această floare, rudă cu garoafa, prezintă trăsăturile potrivite pentru conturarea unei astfel de scene.

Ce floare se potrivește cu personalitatea ta

Săgetător: Cavaleri. Acest tip de floare se potrivește foarte bine cu personalitatea aventuroasă a Săgetătorului. Cavalerii sunt plante aclimatizate de mult timp în țara noastră. Înfloresc toată vară, chiar până la îngheț. Planta este foarte ușor de cultivat și totodată rezistentă la secetă.

Capricorn: Clematile. Acest tip de plantă necesită o anumită perioadă de timp pentru a crește și a se dezvolta în mod sănătos. Însă nu este deloc greu pentru nativii acestui semn zodiacal. Ei excelează în virtuțile răbdării, iar asta datorită faptului că sunt guvernați de Saturn. Clematilele formează tulpini agățătoare, care sunt foarte sensibile la început și viguroase pe măsură ce se maturizează.

Vărsător: Creasta cocoșului. Nativii Vărsători sunt iubitori ai inovației. Prin urmare, a se îngriji de Creasta cocoșului nu ar trebui să fie deloc dificil pentru aceștia. Această plantă poate crește atât la soare, cât și la umbră. Însă doar în circumstanțele în care este lăsată în lumina soarelui pentru cel puțin opt ore pe zi.

Citește și: Horoscopul finalului de an 2022. Singura zodie care are succes pe toate planurile în următoarele luni

Pești: Verbena. Horoscopul plantelor de vară indică ce floare trebuie să ai neapărat în casă. Peștii sunt supranumiți „visătorii zodiacului”. Astfel, verbena, o floare care iubește să înflorească în jardiniene, este planta potrivită pentru apartamentul lor. Din primăvară până în toamnă, acest tip de floare înflorește continuu, asigurându-le nativilor cadrul potrivit pentru a visa.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro