Horoscopul florilor de primăvară 2023. Zodiile care sunt zambile, narcise sau bujori

de: Ioana Bucur
01 03. 2023

Puțini știu că există și horoscopul florilor de primăvară 2023. Află care sunt zodiile care sunt zambile, narcise sau bujori. Ce corespondent floral are fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului și cum le influențează personalitatea.

Horoscopul florilor de primăvară 2023 – Berbec

Nativii Berbec au caracteristicile unui adevărat simbol al primelor zile de primăvară – laleaua. Se spune că născuți în acest semn al zodiacului sunt firi care au nevoie de libertate, vor să fie în centrul atenției, adoră să primească complimente și aprecieri. Sunt mereu energici, veseli și emană optimism.

Taur

Taurilor li se potrivesc narcisele. Aceste flori speciale, gingașe și fragile sunt oglinda perfectă a personalității complexe a acestui nativ – captează toate privirile și sunt extrem de atrăgătoare.

Gemeni

În cazul Gemenilor, corespondentul floral este lăcrămioara. Firi care adoră să fie în centrul atenției, acești nativi se identifică cu parfumul puternic pe care îl emană un buchet de lăcrămioare.

Horoscopul florilor de primăvară 2023 – Rac

Brândușele sunt frumoase, se remarcă prin unicitate și sunt neașteptat de rezistente. Aceleași caracteristici se aplică și persoanelor născute în zodia Rac. Deși sunt personalități înclinate către familie și sensibile, acești nativi reușesc să își arate determinarea în situații limită.

Leu

Nu există floare de primăvară care să se potrivească mai bine nativului Leu decât zambila. Este alegerea ideală de oferit celor care preferă să fie mereu în centrul atenției.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii din horoscop. Nu vor ține niciodată un secret pentru ele

Fecioară

Fecioarele sunt delicate și gingașe, la fel ca vestitorul primăverii: ghiocelul. Acești nativi reușesc să se facă remarcați prin caracterul nobil și rafinat, sunt asociați cu ușurință cu acest flori clasice de primăvară.

Horoscopul florilor de primăvară 2023 – Balanță

Balanțele sunt asemenea freziilor, flori cunoscute pentru parfumul puternic, ale căror petale vin într-o multitudine de culori.

Scorpion

Magnolia este floarea care se potrivește cel mai bine nativilor Scorpion. Ea exprimă o pasiune delicată și o gingășie deopotrivă.

Săgetător

Irisul este impunător, un simbol al puterii, aceleași lucruri putând fi spuse și despre cei care s-au născut în zodia Săgetător. Sunt capabili să depășească problemele cu ajutorul energiei debordante și determinării lor. Săgetătorii sunt firi sociabile, care pot păstra cu sfințenie secrete.

Horoscopul florilor de primăvară 2023 – Capricorn

Echivalentul floral al Capricornului este bujorul. Această zodie este fascinantă, fiind capabilă să dăruiască totul persoanelor dragi.

Vărsător

Spectaculoase prin simplitatea lor, viorelele sunt caracteristice zodiei Vărsătorului. Dincolo de gingășia și sensibilitatea de la suprafață, acești nativi sunt persoane puternice, determinate.

Pești

Sensibilii Pești sunt asociați în horoscopul florilor de primăvară cu primula. În ciuda faptului că, la prima vedere, par plante banale, puse laolaltă, multitudinea de culori în care se regăsesc le face extrem de spectaculoase.

Citește și: Horoscopul primăverii 2023. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc, vor da lovitura