Horoscopul dietelor 2023. Greşelile culinare pe care le faci în funcţie de zodie

de: Bișinicu Andreea
08 12. 2022

Știai că astrologii sunt de părere că deprinderile alimentare pe care le adopți sunt influențate de semnul zodiacal sub care te-ai născut? Ce semnifică dieta astrologică și cum poți slăbi în funcție de zodie. Ce mănâncă nativii, de fapt. Verifică ce scrie la tine.

Horoscopul dietelor în funcție de zodie

Berbec

Îți place să mănânci alimente bogate în calorii precum pizza și să savurezi preparate selecte, condimentate cu piper, chili sau boia. Pentru a slăbi trebuie să scapi de fast-food. Poate încerci pâinea graham.

Taur

Ești un adevărat gurmand, îți plac dulciurile și nu vei refuza niciodată o bucată de ciocolată, înghețată, frișcă sau caramel. Indicat ar fi să consumi dulciurile în prima jumătate a zilei, pentru ca organismul să aibă timp să le digere complet.

Gemeni

Sandvișuri, pateuri, cartofi prăjiți, spaghete, hamburgeri, ție îți plac snacksurile și mâncare fast-food, în special preparatele sărate. Pentru că îți place în mod deosebit grătarul, poate ar trebui să prepari și legume.

Citește și Horoscopul sănătății în decembrie 2022, oferit de Mihai Voropchievici. Ce zodii vor avea probleme

Rac

Bucatele tale preferate sunt salata, pepenele, pastele făinoase şi prăjiturile. Ești un adevărat gurmand, îți place să mănânci privind un serial la televizor. Dovedește că ai talent culinar, preparând tot felul de coctailuri cu vitamine, supe şi legume gratinate.

Leu

Îți trăiești viața moment cu moment și niciodată nu te abții de la mâncare, indiferent că vorbim de preparate din carne, pește sau ceva bun și dulce. Astrele te sfătuiesc să mănânci un singur fel la o masă, pentru a-ți păstra silueta.

Fecioară

Ești perfecționist și tipicar, iar cine altcineva să citească absolut toate ingredientele și detalii scrise pe etichetele produselor, dacă nu tu?

Ai grijă de sănătatea ta, motiv pentru care urmezi un regim alimentar adecvat, slab în calorii și bogat în nutrienți.

Balanță

Unii sunt cu dulciurile, ție îți plac alimentele sărate, iar aici includem pateuri, chipsuri, cartofi prăjiți, saleuri, semințe și alte nebunii. De asemenea, adori mâncărurile aspectuoase, cu mai mult sos. Indicat ar fi să nu faci excese.

Scorpion

Îți place mâncarea picantă, cu specific indian sau libanez, cochetezi și cu dulciurile, însă te asiguri să nu depășești limita, deoarece ții la siluetă.

Săgetător

Nu mănânci foarte mult pe parcursul zilei. În schimb, în locul meselor sănătoase și consistente, ai tendințe de îngrășare deoarece îți place să ronțăi tot felul de mizilicuri, precum chipsuri, alune sau pateuri.

Capricorn

Bei prea puține lichide, iar organismul tău nu primește aportul necesar de vitamine și proteine. Astrele îți recomandă să consumi fructe, legume și sucuri naturale, pentru ca tenul tău să fie lipsit de riduri.

Citește și Zodiile care formează cele mai frumoase perechi. Trăiesc poveşti de iubire ca în filme, se completează perfect

Vărsător

Preferi să faci combinații interesante, de exemplu, să mănânci cartofi prăjiți cu înghețată sau salată cu piure de cartofi. Te pasionează tot ce este nou și inedit. Este de lăudat faptul că respecți cele 3 mese esențiale ale zilei.

Pești

Nu dormi suficient, bei, fumezi, iar aceste vicii îți afectează regimul alimentar și sănătatea. În schimb, adori să savurezi preparate fine și sofisticate, iar supele reprezintă felul tău de mâncare favorit.