17 sept. 2021 | 18:21

Horoscopul despărțirilor. Zodiile de bărbați care se despart de iubite în această toamnă

Horoscop
Horoscopul despărțirilor. Zodiile de bărbați care se despart de iubite în această toamnă
Horoscopul despărțirilor.

Horoscopul despărțirilor. Ce zodii de bărbați se despart de iubitele lor în această toamnă. Doar ele vor simți nevoia de o schimbare și de o nouă direcție în dragoste. Iată care sunt zodiile.

Horoscopul despărțirilor. Care sunt zodiile de bărbați care se despart de iubite în această toamnă

În horoscopul despărțirilor din această toamnă sunt incluse trei zodii, care vor începe să își pună întrebări și să pună la îndoială viețile lor amoroase și relațiile lor. Este vorba, prin urmare, despre zodiile Berbec, Fecioară și Scorpion. Oare ce le determină să ia astfel de decizii radicale, aflați în rândurile de mai jos!

Horoscopul despărțirilor. Berbec

Sunt toate șansele ca această toamnă să aducă sentimente de dezamăgire profundă pentru bărbații din zodia Berbec. Asta cel puțin în ce privește viața sa amoroasă și persoana cu care este implicat într-o relație. Le va fi afectat modul de gândire, iar nativii din zodia Berbec și-ar putea dori să se despartă de partenera lor în tot acest timp.

Vor fi tentați să pună definitiv capăt relației în care sunt implicați și să acționeze impulsiv, fără să se mai întrebe dacă asta este ceea ce ei își doresc cu adevărat. După această mișcare, ei ar putea avea apoi urme de regret.

Horoscopul despărțirilor. Fecioară

Bărbații din zodia Fecioară se vor simți confuzi și conflictuali în ce privește relația lor în această toamnă. Ei se vor trezi cu îndoieli și întrebări despre scopul lor în viață și se vor întreba dacă ceea ce au este chiar ceea ce își doresc. Mișcările planetare din perioada aceasta le provoacă un adevărat conflocit interior intens și îi fac să vadă lucrurile într-o lumină destul de negativă.

Tocmai această negativitate îi va determina să își primească partenera ca fiind fără valoare, întrebându-se cum de au rămas cu ea atâta timp. Toată această confuzie de nedescris apare de nicăieri.

Horoscopul despărțirilor. Scorpion

Bărbații din zodia Scorpion sunt pregătiți, dispuși și capabili să acționeze în funcție de sentimentele lor. Partenera lor nu mai arată precum o parteneră pentru ei și vor cu orice preț să iasă din această relație. Odată ce vor fi convinși de această idee, nu vor avea nici cea mai mică toleranță față de persoana din viața lor.

Ei decid și pe urmă acționează. Nu vor avea niciun fel de răbdare sau de înțelegere și va fi una din două situații: ori vor ieși ei pe ușă, ori iubitele lor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro