Horoscopul despărțirilor. Mihai Voropchievici știe cine va suferi: Berbecii vor să simtă că sunt iubiţi VIDEO

Horoscopul despărțirilor. Mihai Voropchievici știe cine va suferi: Berbecii vor să simtă că sunt iubiţi VIDEO
Mihai Voropchievici încearcă să facă harta astrală a celor care s-ar putea despărți în această perioadă

Divorțul și despărțirile în astrologie sunt un subiect foarte discutate. Numărul despărțirilor în societatea noastră crește exponențial. Mulți oameni se confruntă cu probleme conjugale. Celebrul Mihai Voropchievici încearcă să facă harta astrală a celor care s-ar putea despărți în această perioadă.

Casele importante pentru divorț în horoscop

Principalele case pentru armonia sau lipsa acesteia în relația conjugală și pentru judecarea divorțului în astrologie sunt casa a 4-a, casa a 7-a, casa a 8-a și casa a 12-a, conform numerologului Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici spune că Berbecul are nevoie de dragoste

Conform calculelor făcute de numerologul Mihai Voropchievici, berbecii sunt radicali când vine vorba de relații. În cazul în care lucrurile nu mai funcționează, este primul care face pasul. Este primul care pleacă de la locul faptei, dacă simte că nu mai are parte de dragoste şi de adrenalină, mai spune Mihai Voropchievici. Berbecii au nevoie de dragoste.

Taur

Mihai Voropchievici spune că, deși cornut, nativul zodiei se sperie repede dacă partenerul îl provoacă la lucruri care-l scot din zona de confort. Nativul simte nevoia unor discuții calme și pline de cuvinte frumoase și ademenitoare. Dacă ele nu există într-o relație, este dispus să renunțe. Taurul are nevoie de foarte multă comunicare.

Gemeni

Nativul din Gemeni, este un permanent îndrăgostit, că așa este el, ne reamintește Mihai Voropchievici. Partenerul unui nativ în Gemeni trebuie să se poarte cu finețe, altfel riscă să rămână singur. În același timp trebuie să fie la același nivel intelectual cu nativul din Gemeni, având nevoie permanentă de o provocare intelectuală. Dacă nu există, se poate plictisi rapid și să te lase cu buza umflată.

Mihai Voropchievici avertizează că Racul este un gelos astăzi

Dominat de sentimente de gelozie, pasiune și perseverență, racul nu are nevoie de provocări de gelozie. Este singurul mod în care l-ai putea distanța de tine. Dacă te simte că încerci să-l faci gelos, renunță repede și merge să caute în altă parte. Are nevoie de liniște, tandrețe și stabilitate.

Leu

Fiind regele junglei, este clar că va fi partea dominantă într-o relație. Dacă încerci să-i iei fața, poți să-ți iei adio. Te mănâncă cu totul, după care își caută altă pradă. Așa că e mai bine să te porți cu mănuși și să ai grijă ce spui, este avertisementul numerologului Mihai Voropchievici.

Pentru Mihai Voropchievici nativii din Fecioară nu suportă slăbiciunea

Nativii din Fecioară nu suportă ca partenerul său să fie unul slab. Dacă te plângi toată ziua, există toate șansele ca la finalul zilei să te trezești singur. Îți închide ușa după el, și cu asta basta. Așa că încearcă să dai dovada faptului că ești puternic.

Balanță

Posesivitatea și înăbușeala nu sunt punctele cu care poți ține lângă tine un nativ din Balanță. Ori încerci să-i dai puțin de spațiu să respire, ori îți dă el aer cu porția și ți-arată ușa. Nu îi sufoca, lasă-le spațiu și o să fie bine.

Scorpion

Nu știm dacă v-ați dat seama sau nu, dar Scorpionii au un apetit sexual foarte mare. De fapt de asta au nevoie într-o relația. Mai puține vorbe, și mai multe fapte. Așa că aveți mare grijă.

Săgetător

Nu încerca să-l păcălești pe Săgetător sau să-l obligi să intre într-o relație serioasă. Lasă-l pe el să descopere acest lucru, sau dacă vrea o astfel de relația. Cu cât forțezi lucrurile, cu atât există riscul să-l pierzi mai repede, spune Mihai Voropchievici.

Vărsător

Romantismul, lacrimile de iubire, chiar și crizele de furie, sunt pastilele cu care-l poți alimenta pe Vărsător. Atenție, nu încerca să-l cicălești prea mult, sau să forțezi lucrurile. La fel ca racul, poate intra în depresie, și s-a terminat jocul.

Pești

Dacă ești pisălog, cicălitor și repetitiv, mai bine nu te angrena într-o relație cu un nativ din Pești. Sunt lucrurile pe care le urăște cel mai mult și pot deveni motive serioase de despărțire. Așa că mai bine ai grijă cum gestionezi lucrurile dacă te știi așa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI