Horoscopul culorilor cu Mariana Cojocaru. De ce ești atras de o anumită nuanță și ce înseamnă asta VIDEO EXCLUSIV

de: Irina Maria
11 08. 2023

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 17:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre horoscopul culorilor, de ce ești atras de o anumită nuanță și ce înseamnă asta, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul culorilor cu Mariana Cojocaru

Totul este organizat, are o ordine și o disciplină, totul e cu rost și cu scop. Așa este și în zodiac, de aceea și avem un astfel de horoscop al culorilor, deloc întâmplător. Fiecare planetă are o culoare care corespunde, într-un fel sau altul, zodiei tale, ascendentului sau sufletului tău, interiorului tău.

De ce suntem atrași de culori?

Mulți își pun această întrebare: de ce unul iubește albastru, iar altul nu, de ce altul iubește verde, altul portocaliu și tot așa. Toate culorile sunt în spectrul luminii. Nu căutăm cu toții lumina și adevărul? Nu vrem toți să evoluăm exact așa cum trebuie, cum scrie la carte? Ei bine, acum veți afla toate motivele!

Berbec: culoarea roșu și derivatele ei

La Berbec, planeta guvernatoare este Marte. Dar cum are culoarea planeta Marte? Nimic nu e întâmplător: roșie. Culoarea zodiei nu poate să fie decât roșu, așa ne-a rămas de la călugării asiro-babilonieni. Că este aprins, că este burgund, că este carneol, că este stacojiu, că este ca vinul rubiniu, roșu ca sângele. Marte este și zeul războiului și chirurgiei, de aceea și roșul ca sângele. Apoi, tot la Berbec, derivat de roșu sunt culorile portocaliu și roz, cu diferite nuanțe de roz, de la cele pale, plăcute, calde până la roz fuchsia, magenta, toate țin de zodia Berbecului.

Taur: culoarea verde, dar și culorile pământului

Horoscopul culorilor. Taurul are ca și culoare verdele smarald. Păi cum altfel? Că este ca și iarba mediului natural. Verdele smarald este și rezonează perfect cu acești nativi. Apoi avem verdele tare ca mătasea și taftaua, da, verdele pe care cele mai multe domnițe îl preferă seara. Și tot la Taur avem culorile pământului, pentru că este o zodie de pământ. Culorile argilei, culorile lutului, culori care ne aduc aminte de faptul că orice Taur pământean va fi în rezonanță cu ceea ce înseamnă pământul căldurii, cu realitatea.

Gemeni: culoarea galben și nuanța apirnsă și deschisă

La Gemeni, lucrurile stau cu totul altfel pentru că au o culoare foarte interesantă: galbenul tare și cel lămâiță, cel pai, nuanțe care țin de culoarea galben. E cunoscută ca fiind și culoarea geloziei. De unde credeți? Gemenii sunt considerați în astrologie ca fiind geloșii zodiacului. De aceea, de multe ori se spune că trebuie să evităm să dăruim flori galbene. Sigur că nu toți gemenii sunt geloși, dar ca și caracteristici de bază, să știți că așa este. Aș spune că, în momentul în care poartă culoarea galbenă, să știți că le crește starea de spirit, de bine, vitalitatea. Se simt altfel, mai dinamic și mai pozitiv, mai constructivi. Dar pot să fie gemeni care să iubească și o altă culoare, evident, dar spectrul care îi definește este acesta.

Rac: culoarile perlate, argintii, ale apelor

Racul are ca și guvernator Luna. Culorile sunt argintii, alb, alb lăptos, chiar și argintul, ca metal, dar și culorile lacurilor. Doar este o zodie de apă roșu coral. Racul este asociat cu crabii, cu tot ce ține de mediul acesta. Da, roșu coral, albul de coral, culorile perlate, sideful, culorile nuferilor, roz, galben, verde, cum sunt sălciile plângătoare. Deci spectrul este foarte înalt și foarte frumos. Spuneam de galben la Gemeni, dar uitați-vă că și la ei există o nuanță de galben care li se potrivește. Deci nu sunt genul de persoană care să pună zodiile în tipar. Dimpotrivă. Consider că de la o zi la alta, așa cum se schimbă starea noastră de spirit, cum avem un bioritm, așa și culorile trebuie să difere. Să fie într-un perpetuum mobile pentru că ni se schimbă starea de spirit și vedem altfel, gândim altfel.

Citește și: Zodiile care nu te vor lăsa niciodată. Sunt loiale și vor rămâne mereu lângă tine

Leu: culoarea auriu, dar și verde crud

Horoscopul culorilor. Nativii din zodia Leu preferă verde crud, mugur alb și roz și pur, vis de albastru și de azur, te mai văd, te mai aud. Prin urmare, verdele crud sau verdele olivin, peridot, verdele crud al ierbii proaspete și de primăvară de început, proaspătă, reprezintă culoarea Leului zodiacal în relație directă, și cu culorile preeriei. Dar culoarea forte este auriul. De ce? Pentru că Leul este regal, pentru că este culoarea Soarelui, pentru că aurul este metalul Leului, dar și culorile care țin de floarea soarelui, asociată cu zodia Leu.

Horoscopul culorilor. Fecioară: culoarea pământului roditor

La Fecioară, culoarea preferată este grejul, o combinație între gri și bej. Acești nativi iubesc și griul pe de o parte, și bejul pe cealaltă, culorile pământului roditor, cernoziomul, recoltelor, spicelor galbene de grâu. Aici mă refer la faptul că are guvernator pe Mercur, dar și culoarea spicelor de grâu, ca la Gemeni.

Ce culori iubesc zodiile și de ce

Balanță: culoarea frunzelor de toamnă

La Balanță, se spune că Venus iubește tot ce este romantic, delicat la atingere, iar culorile sunt o combinație de albastru cu verde, cu bronz, cupru, ruginiu, ca și culorile frunzelor de toamnă. Splendoarea de toamnă se va regăsi în culorile preferate ale acestor nativi, precum și multitudinea de culori ale crizantemelor.

Scorpion: nonculoarea neagră și nuanțele de gri închis

Nativii din zodia Scorpion plac o non culoare, și anume negru onix sau negru ca plumbul, pentru că metalul este plumb. Mai adoră negru antracit, cea mai abisală culoare a zodiei. Scorpionii consideră că sunt foarte profunzi și abisali. Mai iubesc griurile închise, cele șobolan, metalizate. Îi puteți vedea des purtând ținute de aceste nuanțe, dar preferă ca mașinile lor să fie astfel. Adoră și combinația de roșu cu negru. Roșu de la Marte, al doilea guvernator al acestei zodii.

Citește și: Horoscop 11 august 2023. Zodia care are realizări mari la locul de muncă

Săgetător: culoarea turcoaz

Horoscopul culorilor. Nativii din zodia Săgetător, culoarea de bază, centrală, este turcoaz. Cei mai mulți au și ochii astfel sau albastru petrol, gri. Adoră culori stacojii, care țin de planeta Jupiter, inclusiv movul pal, mai tern.

Horoscopul culorilor. Capricorn: culoarea vișiniu, dar și negru

Nativii din zodia Capricorn au vișiniu pe post de culoare de bază, iar cea secundară este negru. Vișiniul este ca un marțian pe o octavă superioară, mai temperat. Negru este culoarea adoptată de călugării saturnieni, de pustnici. Mulți oameni cred că este clasică și nu te scoate în evidență, ține de rafinament și dă clasă. Cărămiziul și toate nuanțele de cenușiu sunt și ele preferate.

Vărsător: culoarea bleumarin, dar și albul pur, cristalul

Nativii din zodia Vărsător au indigo drept culoare de bază și bleumarin ca cea secundară. Nu există zodii pure, nu ne naștem 100% dintr-o zodie, ci suntem amestecuri. Chiar așa trebuie să tratăm lucrurile. Albul pur reprezintă cea mai înaltă chakră, care este atribuită Vărsătorului, ca și albul de cristal. Vorbim despre copii indigo, de cristal, copii de lumină. Intrarea în era Vărsătorului ne-a adus astfel de copii foarte înzestrați.

Pești: culoarea albastru de cristal

Horoscopul culorilor. Nativii din zodia Pești au culorile mării, deloc întâmplător. Albastru, bleo de cleștar, alb transparent ca apa limpede și cristalină, culoarea mării cu valuri, a spumei, a algelor care se unduiesc și culorile solzilor de la pești.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 17:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube.