Horoscopul chinezesc al destinului. Ce viitor îți rezervă anul nașterii, în funcţie de decadă

Horoscopul chinezesc al destinului. Ce viitor îți rezervă anul nașterii, în funcţie de decadă
Horoscopul chinezesc al destinului.

Horoscopul chinezesc al destinului. Iată ce viitor îți rezervă anul nașterii, în funcție de decadă. În cultura chineză, astrologii analizează destinul unui om  în funcție de anul în care s-a născut. Astfel, fiecare an reprezintă o zodie, iar fiecare decadă are caracteristicile sale preluate și de zodii.

Horoscopul chinezesc al destinului

Decada 1960 şi 1970

Sunt considerați cei mai norocoși ani, deoarece numărul 6 are valențe benefice. Anii ’60 au fost considerați prosperi și bogați, astfel că persoanele născute în acești ani au un destin mai lin, vor primi mai ușor de la viață ceea ce alții cu foarte mare greutate obțin și se vor bucura de o viață îndelungată și îndestulată.

Decada 1970 şi 1980

Și acești ani sunt norocoși în cultura chineză. Anii ’70 au fost cei în care nativii au primit cele mai multe şanse deoarece au trecut prin tot felul de experiențe benefice. Cei mai ambițioși au șansa de a-și construi cariere și afaceri solide. Lumea se moderniza rapid în anii 1970, viitorul era deschis și îți puteai construi o viață mai bună.

Decada 1980 şi 1990

Anii 1980 au fost foarte norocoşi în cultura populară chineză deoarece numărul 8 semnifică norocul, prosperitatea și șansele. Din această decadă, anul 1988 este considerat cel mai bun, întrucât dublu 88 înseamnă dublă fericire. Destinul celor din anii 1980 beneficiază de munca celor de dinainte și primesc mai mult de la viață.

Decada 1990 şi 2000

Sunt ani în care s-au deschis drumuri noi, s-au răspândit internetul și informația. În cultura chineză, numărul 9 înseamnă ceva durabil și etern. Acești nativi nu se feresc de schimbări și sunt persoane sigure pe ele, muncitoare, ambițioase care reușesc în viață indiferent în ce domeniu ar lucra și au și căsnicii durabile.

Decada 2000 şi 2010

Numărul 0 are conotații pozitive în cultura chineză. Deși 2000 nu sunt consideraţi norocoşi sau favorizaţi de destin, aceștia au fost totuși ani buni, în care copiilor li s-a oferit o deschidere mare spre viitor. Cei născuţi în această decadă sunt, poate, prima generaţie care au parte de probleme moderne și trebuie să găsească singuri soluţii, să reinventeze lumea în favoarea lor, să fie mai creativi, mai prevăzători. Destinul acestora poate fi unul bun, dacă reuşesc să se adapteze.

Decada 2010 şi 2020

Această decadă este mai puțin favorizată de destin în cultura chineză. Numărul 1 este în general mai puțin norocos, fiind asociat cu viața cu singurătatea, cu obstacolele și cu încercările grele, fără sprijin. Cei născuți în decada anilor 2010 pot avea parte de multe încercări în viață, fiind nevoiți să facă alegeri dificile, să se lupte singuri, să țină pe umeri grijile altora, iar superstițiile chinezești spun că mulți dintre cei născuți în această decadă ajung să rămână singuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI