03 dec. 2020 | 10:33

Horoscopul banilor în decembrie. Zodiile care dau lovitura în final de an

Știri generale
Horoscopul banilor în decembrie. Zodiile care dau lovitura în final de an
Astrologii au realizat horoscopul financiar pentru luna decembrie 2020

Astrologii au realizat horoscopul banilor în decembrie şi au aflat care sunt zodiile care dau lovitura în final de an. Iată ce te aşteaptă şi pe tine din punct de vedere financiar în ultima lună a anului 2020.

Horoscopul banilor, decembrie 2020 BERBEC

Din păcate, nu se anunţă prea multe schimbări pe partea financiară. Se pare că totul rămâne la fel, chiar dacă ai mult mai multe cheltuieli în această perioadă. Din acest motiv, astrologii recomandă prudenţă pentru a nu acumula datorii pe care îţi va fi foarte greu să le plăteşti.

Horoscop TAUR

Abia acum realizezi că ai pierdut sume importante de bani de-a lungul timpului doar pentru că nu ai vrut să schimbi ceva în comportamentul tău. Aşadar, ultima lună a anului 2020 vine cu motivaţia de a cheltui mai puţin şi a face economii.

Horoscop GEMENI

Nu o duci rău deloc cu banii în această perioadă, însă este bine să nu arunci în stânga şi în dreapta cu ei. Ţine o evidentă şi totul va fi bine.

Horoscop RAC

Astrele ţi-au pregătit surprize mari din punct de vedere financiar în luna decembrie. Poate fi vorba despre o mărire salarială sau de un împrumut care îţi este restituit. Indiferent de sursa banilor, vor fi apreciaţi şi bineventiti.

Horoscop LEU

După o perioadă grea, lucrurile încep să revină la normal. Te redresezi cu banii, iar asta îţi readuce liniştea. Vei reuşi chiar să cumperi tot ce ţi-ai propus pentru cei dragi, dar şi pentru tine.

Horoscop FECIOARĂ

Numai veşti bune primeşti. Se anunţă un câştig financiar însemnat, iar asta te scapă de grija cadourilor pentru Crăciun. În sfârşit, îţi vor fi apreciate eforturile la locul de muncă.

Horoscopul banilor, decembrie 2020 BALANŢĂ

În prima parte a lunii vei avea parte de o surpriză colosală. Primeşti un bonus la locul de muncă iar asta te va face să visezi la o vacanţă. Ce-i drept, ai nevoie şi de relaxare după atâtea luni de muncă.

Horoscop SCORPION

În ceea ce priveşte nativii Scorpion, astrologii nu au deloc veşti bune. Vor avea probleme financiare grave, iar asta te dă complet peste cap. Abia acum îţi dai seama că ai fi putut economisi, în ultimele luni, bani serioşi dacă erai puţin mai chibzuit.

Horoscop SĂGETĂTOR

Vei primi un bonus salarial consistent, aşadar vei reuşi să termini anul cu nişte economii, chiar dacă nu mai sperai la asta.

Horoscop CAPRICORN

Multe cheltuieli vor fi în decembrie, chiar dacă veniturile rămân aceleaşi. Vei începe noul an cu o gaură în buget, însă nu trebuie să îţi faci griji. Vei recupera rapid această pierdere.

Horoscop VĂRSĂTOR

Este momentul să te gândeşti serios la viitor. Ai cheltuit sume uriaşe de bani pe capricii iar asta a dat peste cap complet situaţia ta financiară.

Horoscop PEŞTI

Reuşeşti să îţi achiţi toate datoriile, lucru care îţi readuce zâmbetul pe buze. Este important să schimbi ceva pentru a nu mai ajunge în această situaţie.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro